April 7, 2011

Semaian Kasih Semarak Budi

hari sabtu malam ari tue, ada jemputan dinner dekat Holiday Villa, Subang..

jadinya bila BIL aku balik dari class petang tue, terus aku suh dia bagi arah panduan nk ke sana.. almaklum lar yerk, adik ipar dia nie buta sikit jalan2 area subang nun ha.. hahhaha.. sib bek sng je.. xbyk sangat masuk kanan, masuk kirinya.. kalo x mau aku suh dia tunjuk jalan on the phone..

owh, mlm ada dinner kol 8, petang tue kol 6 smpt gak ko p makan dlu kan yaty!! well, perut ai kan size XXL.. hahhaha..

IMG03228-20110402-2042

sbb tak tau nk tuju mana, aku stay je dlu kat parking.. then nmpak keter kak lyn, terus lar aku gerak ngan kak lyn skali.. ngam2 smpai kat lobby, nampak kak amy n kak mya skali..

so terus lar ktorang ber4 tuju ke tmpt dinner tue.. then kak amy uruskan segalanya.. sbb ktorang dtg jadik tukang makan jer.. hahhaha.. kat sini gak dptkan parking rate.. RM5 sekali masuk utk event nie.. okeh lar kot dari dia kira yg per hour pnye..

kak amy, dari sini lagik da kena sumpahan anjasmoro lar.. hahhaha..

IMG03229-20110402-2046IMG03231-20110402-2046

jgn tnye dinner nie utk ape yerk.. coz empunya diri yg menjemput datang dinner nie tak bgtau.. hahahha.. dia suh datang makan jerk.. jadinya aku pun menjalankan tugas utk makan sajerk.. hihiii..

IMG03235-20110402-2048

kak amy n kak nor..

ktorang sume kat table 38! sib bek table nie tak ke belakang sangat.. just nice lar.. tetengah stage gak.. aku siap suh kak amy tinggikan kepala lagik sebab nk cover lampu kat belakng tue hah.. kalo tak bersinar je kang atas kepala kak amy..

IMG03246-20110402-2101

IMG03250-20110402-2149

then biasa lar yerk.. ada persembahan dari student SM Sains Kuala Selangor tue.. pastu ada lar ucapan2 tue sume..

MC utk mlam tue adalah Fedtri Yahya.. =)

IMG03255-20110402-2152

IMG03251-20110402-2152

gimik dari pihak hotel.. gimik utk menjemput tetamu menjamu selera.. siap berapi2 lagik ko..

IMG03259-20110402-2155

menu utk dinner malam tue.. agak2 korang ape yang ada tue?? hehheeh..

IMG03240-20110402-2057hah, nie lar menunya.. malas aku nk tulis satu2.. snap je terus sng.. heheheh..

 IMG03263-20110402-2201

ini portion aku.. yang bestnya sbb ada kambingggggggggg!! wallllaaaaa.. my favourite weiiii.. aku pantang nampak kambinggg.. huhuhuhu..

korang makan dok kambing?? rugi ar kalo tak makan.. terbaikk!!

IMG03261-20110402-2156

IMG03272-20110402-2244

smbil2 makan tue ada persembahan dari nash n aishah.. sedappp okeh sore dorang berdua..

aku smpai donlod lagu yg nash nyanyi.. laguk debunga wangi tue.. huiiii, terngiang2 sore dia lagik nie..

aishah pun wajib lar smpai kan lagu janji manismu tue kan.. ttp gak sore macam zaman2 tarik beg time muzik2 dlu.. siyes, sdpppp!!

tapi tue lar, wat persembahan time org ngah khusyuk makan kan.. tepuk tangan pun xda lar semangt mana.. bunyi sudu garpu lagik kuat.. hihihii..

IMG03266-20110402-2228

IMG03268-20110402-2234

minum air berkoyan2 kan, smpai umah terus carik toilet.. hahahhaha..

1

inilah kakak2 yang dinner bersama malm tue..

kak lyn, kak mya, kak amy, kak ty n anak dia & kak nor..

dapat invite dinner nie dari kak amy.. TQ so muchhh kak sbb mengenyangkan adik mu ini.. hahhaha..

owh, nk balik tue pun aku ikut jalan yg sama mcm pegi gak.. kiranya kembali ke pangkal jalan lar yerk.. tapi bila tetbe ada simpang turun ke kiri, terus aku confius nk turun kiri ke terus.. gagau lar tepon BIL aku.. sib bek aku tak turun kiri tue, kalo tak tah kemana lar aku pegi malam tue.. hahhaha..

thanx again kak amy.. moga murah rezeki mu..

=)

4 comments:

atty's said...

seronok dpt jumpa yaty malam tuh..

sW33tdARLiNG said...

terbaeekk... pandai pun coverline...

anjasmoro mmg follow akak ler yaty... seraaaaaaaaammm! hahahaha

yaTy ♥ said...

kak ty,
nice to meet u too kak..
=)

yaTy ♥ said...

kak amy,
hahahha.. kita mmg terrer bab2 kaverline nie.. huhuhu..

hah, kan.. mmg da follow akak lar anjasmoro tue..
muahahah..