April 13, 2011

Bila Da Aktif..

bila da aktif bersukan nie.. of coz lar badan da mcm nenek2 kan.. sana skit.. sini skit.. jap2 lenguh.. jap2 sengal2 badan.. hhahaha..

terus rasa umur mcm da 40++.. muahahhaha..

jadinya, last week akak aku ada mention kat opis dia ada wat jualan vitamin Proviton..

hah, molek sgt lar yerk.. terus lar aku kirim kat akk aku suh belikan..

IMG03619-20110411-2111

dapat 2 set nie utk RM30 only.. murah lar kan.. cer kalo beli kat luar.. 1 tue pun da RM20++.. jimat berganda aku..

IMG03621-20110411-2112

nie ada 30 capsule.. sehari sebijik.. ngam2 lar utk sebulan pnye stok.. tapi aku tak start makan lagik.. hahahha.. beli je eksaited, pastu pandang tepi jer.. hihiih..

yer2.. mlam kang aku start makan.. agak2 kalo okeh amek nie, insyaAllah aku akan maintain ngan1 nie jerk..

IMG03622-20110411-2112

ini plak ada 60 tablets.. sehari 2 biji.. pun ngam2 stok utk sebulan.. jadinya 2-2 vitamin nie aku kena start makan pada hari yg sama lar kan.. baru boleh habis serentak nnti..

korang ada ke try vitamin2 lain sbg supplement?? meh share meh korang makan yg mana.. aku nie bab2 vitamin utk supplement nie mmg tak terror langsung.. hehehe..

=)

2 comments:

atty's said...

kty hari2 makan multivitamin ngn epo

yaTy ♥ said...

cmne ke rupa multivitamin n epo akak tue??
show2 skit..
heheheh..