April 22, 2011

Badminton Session to Pappa Rich!

huh.. lega giler cite CH da tamat.. muahahahah..

nie masa last week.. ktorang ada badminton session plak.. aku g ngan Ja.. Kak Mar ada hal kat U dia.. ada exam tak silap.. Ain time nie perut dia ngah meragam.. so tak turun latihan..

huih, bape lama da ek tak men badminton.. berzaman da kot.. skali kena main, hamek koooo..rasa nk terbang tangan2 nie skali..

aku saje je join dak2 ofis aku wat training nie.. coz so far training badminton diorang lagik mencanak2 up nye daripada training futsal.. ktorang je yang giler futsal smpai seminggu 3x training.. hahhaha..

IMG03698-20110413-2051

IMG03699-20110413-2051kali nie training nye dekat pusat kejiranan presint 11 tue.. first time smpai sana.. sib bek tak sesat.. huhuhu..

tapikan, bestttttttttt gilerrrrrrr okeh PKP11 nie.. tmpt dia mmg superb lar.. biasa lar kan, tmpt baru..

tak smpai 15 mins men ngan Ja, berpeluh mcm baru lepas marathon okeh!! sumpah, habis lokos baju ngan peluh.. da lar ktorang nie men badminton pukul angin je yg lebih.. ater, men dlm dewan, silau kot ngan lampu dia.. nampak cm bulu tangkis da dekat, beria lar nk pukul.. skali jauh lagik larrr.. hahahah..

sejam je aku main ngan Ja.. kol 9.30 ktorang da chow nk balik.. tak larat kot.. aku lagik rela men tendang2 bola jerk..

otw nk ke kereta tue kak mar col, dia baru nk gerak ke PKP11 nie.. sudahnya ktorang suh dia patah balik jerk.. moh lar kita p melepak minum mana2 yerk.. so alang2 da dkt ngan P9, lepak food court sana je lar..

msing2 mmg nk makan.. tapi tak byk choice.. aku da terliur da ngan bau burger Otai kat situ.. skali aku baru je berdiri dpn tue, dia ckp burger da habisssssssssss!!

IMG03702-20110413-2241

sbb merajuk ngan burger otai, ktorang membawa diri ke Pappa Rich cyberjaya nun hah.. hahahah.. gile okeh.. padahal time nie da 10 lebih.. keter aku parking kat basement opis, kasik lock sesiap, then chow nek keter Kak Mar terus..

IMG03704-20110413-2245

IMG03705-20110413-2245

kalo da lepak kedai ala2 gini, nmpk plak menu yg ada air kopi, wajib lar aku request air kopi yerk.. pastu ketamakan menguasai diri.. terus mintak yang besar pnye size!! **ko xmo tdo malam ke yaty oii??**

eh, korang ada masalah ke kalo minum kopi memalam hari, korang payah nk tdo?? serius, kalo dengan aku, minum kopi memalam nie tak mengganggu langsung utk aku nk tdo.. hahahah.. mayb sbb badan betul2 da penat kan.. tue yang letak je kepala atas bantal, laju je terus lelap..

IMG03707-20110413-2248

with kak mar n ja.. serius, mlam tue masing2 kesengalan terserlah.. muahahhaha.. ktorang lar paling bising kat situ.. sib bek mmg duduk belah luar kan.. org pun kebetulan tak ramai sgt.. so kalo org Pappa Rich tue nk tendang keluar pun sonang!! hahhaaha..

IMG03713-20110413-2256

my kopiiiiiiiiiiiii!!! sodapppp!!

IMG03714-20110413-2258

menu kak mar.. kopi iced ngan kuey tiaw amenda tah with steamed chicken..

IMG03716-20110413-2258

IMG03717-20110413-2258

nie menu ja.. asam laksa ngan air ape tah.. aku pun tak ingat da.. kopi campur milo ke amenda tah..

IMG03719-20110413-2259

nie plak menu aku.. ipoh kuey tiaw.. no menu nie je aku ingt.. kalo nk rasa yang nie, sila order no N17!

makan2 smbil pot pet pot pet, pastu terus balik.. smpai umah around kol 12 lebih gak.. mandi2 terus kebabooommm tdo.. esoknya sila g keje nek bus yerk.. keter da selamat smpai kat opis dlu dari empunya diri.. hahaha..

=)

2 comments:

atty's said...

kalau pergi paparich, kty paling suka makan roti bakar+ susu..dengan order cendol..

yaTy ♥ said...

itu lar kak.. tengok roti bakar dia pun cm sedap jer..
tapi sbb da lapar, tue yang amek heavy skit..
owh, cendol kita tak makan lar.. melainkan ibu kita yg buat..
heheheh..
=)