September 29, 2010

Cute Bertukar Comot.. =)

hari ahad, ktorang gerak dr palong dlm kol 4 lebih cmtue.. dari palong tue singgah ke cheras.. g umah kwn akak aku.. kwn dia jmput ada open house.. tapi da smpai nye dekat2 kol 7, catering pn da blik.. makan je lar kuih raya yerk..

nk ke cheras nie pn 1st time guna garmin my sis.. eh, hp satio yg dia beli tue ada skali application garmin.. sgt lar senanggggg!! follow je lar arahan cik garmin tue yerk..

IMG00081-20100926-1746

IMG00082-20100926-1746

IMG00083-20100926-1746

dlm keter mmg lar dia happy yerk.. memula pakai baju lain.. ble dia da bgun tdo, baru tukar baju nie..

overdose betul happy dia pas bngun tdo.. memanjang je senyum nye..

nape ko wat mak ngah geram tengok pic ko adikkkkk oiiiii!!!

IMG00085-20100926-1824

errrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…

IMG00086-20100926-1824

cakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

poyo okeh men2 cmtue.. slalu aku wat kat dia, takde dia heran nya aku nk errrmmmm cakkkkkk errrrrmmmm cakkkkkkk ngan dia.. dia bolayan sajerk.. nie ttbe je ada mood.. =)

da settle kat umah kwn akak aku tue, ktorang g umah kwn BIL aku plak.. da kebetulan dekat2 kwsn yg sama gak.. so, singgah lar skali..

hah, kat umah nie lar budak kecik nie bertukar dari cute ke comotttttttt!!!

IMG00092-20100926-2123

masa dduk kat meja makan tue, smbil ktorang makan nuget yang akak nie gorengkan, boleh tak air liur dia meleleh2 time pandang nuget tue.. pastu mata membulat je tengok nugettttt..

so, akak nie pn suh husband dia amekkan biscuit jacobs.. akak tue pecahkan skit then hancurkan suap skit kat mulut dia..

yaaaaaaaa ampuuunnnnnnnnnn!!! laju ko miqhael mkan.. cm mmg org lapar sgt.. padahal baru lepas minum susu.. ble akak tue benti nk hancurkan biskut dia nngis, ble suap mmg sakan lar dia kemam biskut hancur tue..

IMG00093-20100926-2123

terkejut ktorang tengok.. tapi tak bgi byk pn.. skit jer.. pastu suapkan dia minum air masak plak..

tengok lar dia pnye comot tue.. sabor je lar budak nie tau..

IMG00095-20100926-2126

IMG00094-20100926-2126

seeeeeeeeeeeeeee… dia nye ngamuk bila da benti bagi makan biskut.. sib bek bagi susu terus diam smula.. kalo ngamuk nk biskut gak, ada mummy dia p carik biskut bby tue..

eh, budak 4 bulan cmnie da boleh makan ker?? ker kena tunggu 6 bulan baru leh bgi makan ek??

=)

4 comments:

::misz maney:: said...

chumel nye wei..geram aku tengok..bile la aku nak jumpe si mikail nih..hoho..ko kidnap bawak g umah kite.hehehe..

yaTy ♥ said...

hahahha..
ater dia nngis nk susu, susu sape mau diberi kalo aku kidnap bwk balik umah kte??
jom ar ikut aku blik shah alam weekend bebila..

**Me** said...

bg la susu mak ngah die..hahahahahaha..ok nanti bile2 aku nak ikut ko la tengok die..

yaTy ♥ said...

cisssss!!
siot jerkk..
nnti ikut tau..