June 9, 2010

Selamat Pengantin Baru Mira & Zul..

cuti skolah da mula kan.. so mmg skang nie musim org kawin je lar kan.. nk2 time weekend..

so, last week selepas sparuh hari berjalan pada hari sabtu tue, hari ahadnya ktorang ke Kuala Pilah.. ada wedding invitation dari kawan masa study dlu.. cik melah nie hah.. eh salah, cik mira.. opss.. skang da puan mira.. hehhee..

plan ngan betty nk gerak saing, coz ktorang mmg tak tau jalan.. so bet ckp kol 11 kat sekolah Presint 14.. ampun yer, kol 11 tue ktorang baru bukak kunci pintu umah.. hehhe.. almaklum lar, anak2 dara mmg bersiap lambat.. hahhah..

msuk kete jer mmg pecut habis-habisan.. betty asik msg je tnye da smpai mana.. jwpn aku da nk smpai.. tapi tak smpai2 gak.. hahhaha..

smpai je kat P14 tue terus je gerak, tak tunggu lama pn.. skali gerak 4 buah kete.. aku nek ngan ekin n tunang dia..

mine!2252

smpai kat highway, jalan jammed.. aku ada tweet pasal nie.. rupa2 nye ada keter terbakar.. perghh asap dia mmg hitam sungguh lar.. sib bek uncle n aunty chinese tue takde pape..

sbbkan masa kat hiway nie memasing da terpisah, so ktorang decide tunggu kat tol senawang jer.. perghh, tunang betty bawk keter, mcm nk g race.. rupa2 nye kejar toilet.. =p

mine!2253

nie present utk pengantin dari aku n ekin.. ktorang share berdua.. so, dpt lar carik hadiah yang best2 skit.. =)

**sory lar ek, reben tue salah ikat, patut belah kanan kan.. xpe2, style baru.. hihi..**

DSC01559[2]

jauh gak lar Kuala Pilah nie.. perut memasing pn da lapar.. jadinya smpai2 je kat umah mira, passing hadiah pada org yang menyambut, jenguk2 pengantin yang tengah bersanding tue, then terus je tuju tmpt makan.. lapooooorrrrr sgtttt..

tema is oren n itammmmmm.. cantik gileeeeeee warne oren dia.. =)

DSC01563[2]

da mengadap makanan, mmg tak ingt pape da lar kan.. ingat nk ngappp je terus.. hihihi..

masa amek nasi sume tue, ada budak yang cedok kan nasi.. so mcm segan je nk suh dia letak nasi banyakk banyakk banyakk banyakk.. kata pn lapar sgt kan.. so, ape yang budak tue cedokkan terima saje lar yer..

rezeki okeh.. tak bek bising2.. hehhehe..

DSC01562[2]

seeeeeeeee.. msing2 dpt makanan terus happy..

eh, tapi lauk dia sgt sedapppppppppppppppppppppp!! rasa nk suh tapaukan lauk jer.. hahahhaa.. tak malu sungguh!!

DSC01564[2]

ktorang da settle makan tue, terus lar carik pengantin nye.. time nie diorang ngah makan beradab.. tapi ktorang biasa lar, men aci redah je kan.. hehehe..

DSC01566[2]

kami yang datang berkonvoi bersama pengantin baru.. owh, yang lelaki jgn ditanya kat mana yer.. memasing kepenatan drive kete.. hehhe.. tue yang diorang lepak duduk jer..

mine!2257

nie lar rombongan cik kiah ke kuala pilah.. hahahha..

panas jgn cite lar kan.. mmg meleleh2 je peluh.. da lar parking pn leh tahan jauh gak.. masuk2 keter, memasing rebut ekon. hihihi..

anw..

to Mira & Zul

Selamat Pengantin Baru..

Smoga Kekal Hingga Ke Akhir Hayat..

cpt2 bagi ktorang anak sedara .. hahhahaah..

next week ada wedding lagik.. my housemate plak.. huhuhu..

=)

14 comments:

HarLisz said...

cantik pic kan..hahaha

HarLisz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~cikinot~ said...

alamak...biler kate osmet tu...
rase terkezut lk..
aku ker..hehehehe....

yaTy ♥ said...

Lisz,
ceh, tau lar curik pic ko..
puji diri sendiri plak..
hahahah..

yaTy ♥ said...

cikinot,
of coz ler ko kan..
takkan marnie kot..
takut2 plak..
hahahha..

lis ismail said...

yelah..ko xpuji aku..aku puji diri sendiri..terasa kembang la sikit ari nie...aku nk org puji aku arinie..plss...puji sikit...

yaTy ♥ said...

ceh..
msuk bakul angkat sendiri nampak..
=p

lis ismail said...

ciss..berkira...kedekutnye kawan..mcm ni la kwn..berkira..xpe..xpe...

yaTy ♥ said...

hahahha..
tak mo cedih2 eh..
ko jgn nk sentap2 plak eh..
aku sekeh ko nnti..
=p

lis ismail said...

eh..aku br perasan la kt box kepoh aku tu..ha..klu aku saman ko dpt berapa ea? sure lg byk dr claim kan? hermmm..nk saman la..klu gitu..hahahah...(gila keji)

yaTy ♥ said...

hahhaha..
xbek lorhh!!!

lis ismail said...

gila la claim aku tak msk lg..cilakoss sgh...

yaTy ♥ said...

hohoho..
aku dpt da..
sengih je tengok amaun dia tadi..
muahahah..

lis ismail said...

jgn lupa kengkwn okeh...