June 4, 2010

Kluang Station Again.. =)

masa minggu kedua ktorang kat tmpt kursus tue, skali lagik ktorang singgah pegi Kluang Station.. kali nie pegi mmg da nekad nk balun sepenuh hati.. hehehe.. tak padan ngan sakit gusi time tue.. =p

mine!2088

tengok lar cik kak sorang nie.. da termenung menunggu pesanan ktorang smpai..

sabor kak eh.. bukan kita ber3 je kat situ.. ramai lagik org len.. xmo monyok2 yerk.. hahhaha..

mine!2081

sementara nk tunggu pesanan yang lain smpai, kite jamah lar ape yang da terbentang depan mata dlu yerk..

pilihan ktorang of coz lar nasi lemak 60sen nie hah..

mine!2080

sedapppppppppppppppppp!!!

smbal dia mmg sodap.. mmg kena lar ngan tekak aku.. aku kan time nie ngah sakit gusi kan.. tapi gigih gak la makan 1 bungkus.. asalkan dpt rasa.. takde lar nnti aku kempunan.. =)

eh, jap2.. nk tau tak sape mkan paling byk?? nnti aku reveal kan sape yer.. tunggu smpai hujung2 entry nnti..

mine!2087

cantik je kan 2 bungkus nie.. nie yang da settle..

mine!2094

tetibe da bersusun tinggi jer.. nie mmg sah2 keje org yang makan paling byk skali.. =p

mine!2083

selain dari nasi lemak 60sen tue, ktorang order gak roti bun bakar.. biasa lar, letak butter + kaya..

mine!2085

hah, terliur tak??? hehehe.. sungguh lar weiiiiii.. roti bun bakar nie lagik sodap dari roti keping bakar yang ktorang makan memula dlu..

roti bun nye lembut jer.. mmg sesuai utk org sakit gusi macm aku..hihih.. bet n lis pn amek roti bun jugak..

agak2 korang cukup ker mkn nasi lemak sebungkus ngan roti bun bakar tue 1 jer?? of coz lar tak cukup kan.. da lar aku dari pagi mmg tak masuk nasi langsung.. confirm lar kena order yang lain2 jugak..

next adalah…

mine!2092

telur separuh masak.. oooooooo yeeeeaaaaahhhhh.. da lama tak makan telur sparuh masak nie..

order 6 biji, so sorang 2 biji lar yer.. yummmyyyyy…

mine!2093

serta merta muka yang monyok tadi kembali ceria bila dpt telur sparuh masak..

eh, asal ceria ko len macm je bet bila nampak telur?? hahhaha.. tetttttt!!!

mine!2095

aku tabur lada sulah jer.. nk letak kicap gak memula, tapi bila tengok kicap dia cair semacam je terus tak jadi.. hehehe..

syyyooooooooookkkkkkkkkkkk dpt pekena telur sparuh masak nie..

tue je lar yang ktorang makan kat Kluang Station kali ke dua nie..

mine!2082

minum plak kali nie aku try kopi ais, bet ngan lis maintain ngan kopi o ais..

tapi kopi ais dia mcm kureng lar.. kureng2 pn aku minum habis gak..

mine!2086

tak cukup ngan kopi ais, aku tambah lagik satu kopi o ais utk aku..

pada aku lar kan, antara 2 minuman nie.. kopi o ais dia mmg terbaiiiikkkkkkkkkkkkkkkk dari ladanggggggggggggg!!!

bila sedut tue, perghhhhhh mmg terasa betul lar.. rasa mcm tak mau lepas je straw tue.. rasa mcm nk sedutttttttt skali harung tapi tak mau bgi air kopi tue berkurang dalam cawan.. boleh?? hehehhe.. =)

kunjungan kali kedua nie rasa mcm berbaloiiiiiiiiiii sgt.. sbb dapat rasa mcm2.. kali nie mmg balun sungguh2 lar kan.. coz tak tau bila lagik dapt rasa makan kat situ..

hah, kembali pd persoalan kat atas tadi tue.. yang pasal sape mkn pling byk.. mesti korang nk tau kan.. meh2 aku reveal kan skang..

mine!2090

nie lar org yang paling byk makan petang tue.. nasi lemak je dia balun berbungkus2.. siap mintak abg kedai tue amek kan nasi lemak bungkus lagik kat meja lain.. coz yang atas meja ktorang da habis.. hahhaha..

owh, nie dia malu2 nk tunjuk muka..

mine!2091

yeaaahhhhh.. ini lar dia gerangan nye.. korang tengok lar tue.. tak cukup ngan nasi lemak berbungkus2.. dia tmbah lagik ngan bihun gorenggg.. ui kak, baca doa mkan tak?? hahahha..

 

p/s : to lis n bet, aku da takde hutang pape da ngan korang.. nie je lar entry aku yang terakhir utk kutuk korang.. hahaha..

6 comments:

lis ismail said...

ala...muka tak cantik la..len kali nk posing lawa sikit..haha...
nasi lemak tu up sikit 70 sen..mana main yg 60 sen nye..
tu smua celah gigi je tue..

yaTy ♥ said...

sbb celah gigi lar ko mkan tak ingt dunia kan..
hahaha..

Anonymous said...

hahha..bengong dowh..ns lemak tu mmg mantoppppppppp

yaTy ♥ said...

hahaha..
aku tau part mana yang ko ckp bengong tue..
=)

UglyPooh said...

kat tesco ampng ni ada satu kluang station rasanye. huhu

yaTy ♥ said...

UglyPooh,
ada eh??
tapi mesti harga tak sama cm Kluang Station yang ori nie kan..