June 28, 2010

BHEUU Starz 2010..

ari jumaat malam, kat dwan ofis ada wat saringan untuk BHEUU Starz 2010.. so, aku pn saje2 je lar melepak kat sana jugak..  hehehe..

jnji ngan kak wati kol 8 kat lobi, sudahnya aku yang lmbt.. ater time nk kuar tue lar aku dok belek buah tangan dari Cameron Highland.. kan housemate aku baru blik dari honeymoooonnnnnnnn!! huhuhu..

mine!2468

sesi penerangan dari urus setia.. sume skali ada 15 orang tak silap yang utk saringan nie.. tapi hanya 6 org yang akan dipilih ke peringkat final.. final diorang wat masa malam sabtu aritu. skali harung ngan APC n penyampaian hadiah utk sukan2 tue sume..

mine!2471

aku temankan kak wati.. dia pn msuk utk gak.. tpi msuk yang saje2 jer.. xmau g final.. hampeh jerk.. hahhaah..

mine!2472

mine!2480

mine!2482

mine!2478

nie yang mng last year..

mine!2484

mine!2487

mine!2489

mine!2491

mine!2492

mine!2475mine!2476

mine!2473

mcm2 lar lagu yang kuar mlm tue.. bek dari lagu tok ti smpai ke alleycats sume ada.. huhuhu..

ada 1 lagu tue best, tapi aku tak ingt ape ke tajuknya.. baru ingt nk download.. :(

utk saringan nie pn nnti, juri2 akan pilih 6 orang sajer..

mine!2483

mine!2479

terkeruk2 kepala juri tue.. susah ek nk pilih?? hahhaha.. eh, juri 2 orang jer.. juri nie pn sama gak ngan juri yang last year..

tapikan, mlm saringan nie speaker tak best langsung.. pecah semedang.. bek2 dpt lagu yang sedap pn, leh jadi cm hampeh je bila dengar..

patutnya mlm tue hbis awal gak.. tapi disbbkan kena tunggu sorang peserta yang otw otw otw tapi tak smpai2.. dr mula start saringan tue smpai hbis saringan dia tak smpai2.. pelik btul.. padahal dari bangi je pun..

sudahnya kol 11 baru dia smpai.. sib bek lar diorang nie bek ati nk tunggu.. kalo aku, awal2 lagik da disqualified..

mine!2493

skali kan, ada lagik msalahnya.. dia nk nyanyi lagu broery.. biarlah bulan bicara sendiri.. tapi boleh tak dia bwk dvd, bukan yang cd.. so time dia nyanyi tue ngan sore2 broery lar kuar skali..

jenuh lar budak2 tue hah dok berkumpul nk adjust mcm mana sume kan.. sudahnya nnyi lagu alleycats.. guan cd peserta lain.. sib bek ada kan..

mine!2494

nie lar peserta yang last skali.. hahhaha..

eh, yang top 6 tue aku tak ingt da sape yang dpt.. tapi yang mng last year dapt gak msuk final utk thun nie..

resultnya pn aku tak sure spe yang mng.. coz ari sabtu mlm tue aku tak join langsung.. huhuhu..

=)

12 comments:

ida said...

best ker...???
cm best jer....
yg banyak songeh mmg ptut disqualified jer...
meyusahkan org jer..

cik syahira said...

assalamualaikum yaty.

kerja kat BHEUU ke?
yang dekat dengan masjid baru putrajaya tu ke?
auntie syira kerja kat sana juga la.
hihi..

yaTy ♥ said...

ida,
tak best sgt pn..
heheheh..
=)

yaTy ♥ said...

wslm syahira..
haah, btul lar tue..
sblh ngan masjid besi sajer..
owh, ye ker..
sape ur aunty tue??
yaty kat sini baru je lagik..
=)

lily lotus said...

ramai rupanya yg berbakat kat situ..all the best untuk yg ke final..cewah dah macam worldcup plak :D

yaTy ♥ said...

kak lily,
boleh tahan lar..
tpi tue blum yaty yg msuk..
kalo yaty yg msuk, sure diorang sume tarik diri..
coz tak sanggup nk dengar yaty nyanyi..
hahhahah..
=)

cik syahira said...

assalamualaikum yaty..

autie sy kat bahagian(IT).
yaty kat bahagian mana?
maybe tak sama kot..
tempat tu kan besar dan luas.
hihi.. tak sangka.
dunia ni memang kecil ^___^

yaTy ♥ said...

wslm syahira..
eh, yaty pn kat IT gak..
sape nama aunty syahira tue??
hah, nie da satu department, mmg kecil sgt dunia..
=)

cik syahira said...

assalamualaikum yaty.

ha ha..
tak sangka. pusing-pusing satu department eh.
nama nya cik zainol'aini mohamed.
ada tak?

yaTy ♥ said...

wslm syahira..
ada2.. owh, itu aunty syahira eh..
OMG! selang satu bilik je dari tmpt yaty..

cik syahira said...

assalamualaikum yaty.

la ye ke?
memang tak sangka eh.
kalau yaty tak buka cerita pertandingan karaoke tu, sy pun tak tahu..
hehe.

yaTy ♥ said...

wslm..
hehehe..
tue lar pasal kan..
kebetulan sgt..
=)