June 29, 2010

Pink & Red Roses From Cameron Highlands.. =)

morning korang sume… sory lar ek, smlm 1 entry jer.. tu pun aku curik2 update kat opis.. hehhehe..

ater mlm kelmarin da angin ngan games england & germany kan.. tue yang blog pn aku tolak tepi jap.. tapi kejap je lar.. pastu carik smula.. heheheh.. =)

eh jap, cite pasal games futsal ari sabtu ari tue, tolak tepi jap eh.. aku lum g amek pics kat org lagik..

so nie nk cite pasal buah tangan dari Cameron Highlands.. huhuhu..

my housemate kan baru kawin, so p lar honeymoon ngan husbandnye ke Cameron Highlands.. diorang blik ari jumaat mlm ari tue.. ngam2 time aku ngah siap2 nk g ofis utk BHEUU Starz tue lar..

skali si ekin ckp

‘ni utk ko..’

hohohoo.. suka gila okeh aku tengok ape yang dia beli.. =)

mine!2497

pink roses for me!!! i just loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee the color lar.. can’t help it.. hihii.. baru sekuntum je yang da kembang.. yang lain baru nk membesar.. =)

yang nie patut takde mslah lar nk membiak segala bagaikan..

then dpt yang nie jugak..

mine!2518

pink & red!!! aisay… nie pn aku suka gak.. tapi tue lar.. aku tak tau nk bagi dia tahan lama cmne.. the red color tue asik menguncup jer.. cm nk layu.. yang pink plak dia mkin kembang tapi hujung2 bunga dia tue mcm ada warna kekuningan sikit..

ada yang ckp letak dlm air tue kena cmpur garam skit.. ye ker?? aku pn nek confius nie.. ke sbb tak kena matahari yang dia jadi layu jer?? coz aku letak dlm bilik je pn bunga nie.. bekas dia pn lum carik lagik..

any idea nk bagi bunga2 yang letak dlm air nie tahan.. tak nak lar bunga nie mati layu.. syg okeh kalo biar dia mati layu.. da lar 1st time dpt bunga kan.. hihihi..

mine!2495

pastu ada gak yang lain.. dpt strawberry kering nie.. owh, nie aku siap pesan kat dia suh beli.. hahhaha.. saje je kan.. buah strawberry biasa tu korang jgn harap lar aku mkn kan.. aku just makan strawberry kering nie jer..

ekin bwk blik strawberry biasa pn, aku tak pandang.. aku dok ralit ratah nie jer.. =p

tq to my housemate utk buah tgn dari CH nie yerk.. thanx bangat! i really loveeeeeeeeeeeeeee it.. especially the roses!

=)

4 comments:

HarLisz said...

letak air + panadol = thn lama

yaTy ♥ said...

tahan eh??
letak sebiji terus ker??
da mcm demam lar plak kena letak panadol kan..
hehehhe..

Lyn Yusoff said...

klu lelama rendam pun btg bunga tu akan jadi kuning. baik kering kan je..
so tak payah isi air.. biar jer letak dlm pasu cma biasa... dah kering nnti dah boleh jadi potpourri.. :)

yaTy ♥ said...

owh, cmtue eh kak lyn??
so better buang je lar airnya eh??
biarkan dia kering??
okeh2.. blik nnti leh buang air tue..
=)