June 5, 2010

Meat Ball & Sandwich Tuna..

hari ahad ngam2 aku smpai umah tue, ekin ngah siap2 nk kuar.. dia ngan tunang dia nk g nilai 3.. cari beg utk goodies side tunang dia tue nnti..

da settle kat nilai 3, ktorang pegi IKEA plak.. pusing2 dlm IKEA.. aku tak beli pape.. ekin ada beli brang gak lar skit.. brg yg aku beli dlu pn tak amek lagik dari umah akak aku.. hehehee..

sblm trun g bwh, ktorang singgah g mkn dlu..

mine!2138

of coz lar beli meatball kan.. kali nie aku amek yang 5 ketul jerk.. tapi fries dia, skit pnye lar menimbun.. tak larat aku nk habis kan..

ekin plak 1st time try meatball kat sini.. dia pn amek yang 5 ketul gak..

settle mkan sume trus g byr.. ingtkan nk beli karipap, tpi Q nye skit lar pnye panjang.. trus cancel.. =)

dari IKEA trus balik umah..

mine!2139

nie plak sandwich tuna.. slalu time lunch kat ofis mmg aku mkan nie je lar.. murah je.. RM1.50..

ada org jual kat ofis kan.. dia letak kat dlm kotak n biarkan kat meja kat tengah2 area petisyen tue.. sape2 nk beli letak je lar RM1.50 kat dlm bekas yang da ad kat dlm kotak tue..

isi tuna dia mmg padat sngt.. bebaloi lar ngan harga dia.. takde lar kedekut pn nk letak isi setoit je kan..

sbb kan isi dia yg padat tue lar, yang aku rajin nak mengulang beli sandwich nie..

=p

3 comments:

Muhammad Safie said...

lapar siot...

UglyPooh said...

shopping ikea best :-)

yaTy ♥ said...

Safie,
g makan yer..
hehhee..
=)

UglyPooh,
mmg best shopping kat situ..
mcm2 ada..
tapi harga boleh tahan lar..
=)