June 2, 2010

Mc Delivery..

4 5 hari terakhir ktorang kat IKWAS tue, mmg mood nk makan kat cafe tue mcm da kureng lar..

lauk pauknye pn mcm makin tak best jer..

nk keluar pn kena pikir nk mengadap xsgmnt sume kan.. kang kalo da kluar g beli makanan, sure pnye nk singgah kat kluang station.. da mcm tmpt wajib je kluang station tue.. hehhehe..

jadinya jalan terbaik adalah call MC DELIVERY sajerk..

aku tnye nombor MC DELIVERY kat betty siap dia nyanyi kan mcm dlm iklan jerk.. =p

tepon gna nombor aku, org MC DELIVERY tue pn siap tnye nk anta kat alamat mane satu.. hehehe.. ater merata sgt alamat yang aku penah guna utk MC DELIVERY nie.. huhuhu.. mengagau lar carik address IKWAS time call tue..

45 minit pas call tue smpai da order ktorang..

mine!2104

disebabkan bilik takde lar luas mana sgt pn, jadinya duduk makan kat bawah je lar yerk.. smbil duk makan tue duk mengadap tv gak..

jeles okeh tgk diorang makan burger sume tue..

mine!2105

disebabkan time nie gusi ngah bengkak tahap maxima pnye, jadinya aku order bubur ayam sajerk.. siap amek yang large tue.. tak mau yang kecik.. nnti tak kenyang..

nk kunyah fries fav aku pn sikit pnye payah nk habis.. fries diorang da habis, fries aku tak habis2 lagik.. gusi ngah bengkak pn ada hati nk makan segala fries sume kan..

kat IKWAS nie ktorang order Mc Delivery nie adalah kot dlm 2 or 3 kali..

hehehhe..

=)

2 comments:

Fitrihadi.com said...

wah mcdonald.. heavennya.. hehe yang double berger tu semua dah takde ek?

yaTy ♥ said...

mmg heaven sesangat..
hehehe..
eh, da takde ker??
yang double2 tue mmg tak penah beli..
takut je tgk harga dia..
hihihi..
=)