June 15, 2010

Kain Pareo Plsss..

ari nie mood sgt swing2.. :(

eh, nk mintak tolong jasa baik korang sume boleh tak??

blh tak gtau kat mane nk dptkan kain pareo..

online pnye pun boleh gak.. yang tak online pn boleh gak..

i need it soooooooooo badly!!

kang ada aku jadi pengapit ekin tak berkain..

nama pn pengapit bidan terjun kan.. tue sume nye takde.. hehehe..

eh, bgtau ek kot2 korang tau link2 yang ad jual kain pareo..

aku nie da nek juling da menggoogle..

thanx ya!!

=)

11 comments:

HarLisz said...

Yatiiiiiiiiiiiiiiiiii...aku kan...x tau la...hahahha

yaTy ♥ said...

aku sekeh ko kang kak..
eh, rugi ko tak dtg makan smlm..
sodappp!!
wpun lala takde..
hahahha..

HarLisz said...

xhancus ke hati siput sebab lala tak de? aku nk g tp sian kt haris..lgpn penat tak abis lg la kak

yaTy ♥ said...

hancus berderai lar kot..
eh, tapi ktorang cover ngan lauk terbaikkkk dari ladang pnye..
so, hati dia yang berderai2 tue bercantum smula..
=)

oMe aNaT said...

br kelmarin aku tgk kat butik awinaz presint 15 tu ade jual mcm2 kain pareo..cantik2 jgk..tp xtau rege bape kn..try la g survey2..xjauh pun..presint 15 tu..berhadapan dgn kedai mkn bonda & bersebelahan dgn kedai ape ntah yg mcm 711 tu.yg bukaknye 24 hours..

yaTy ♥ said...

okeh fara..
tq!
t petang pas singgah pasar tani leh lar lari ke sana kejap..
=)

syazana said...

I dont know where u stay dear..if kl cari kat jalan TAR,kalau kat Johor,kota tinggi banyak sangat pareo tapi nak kena rajin dan pandai cari.Sbb kalau dah masuk butik mahal sket.Tp skrg semua dah standard kot are RM68 ke bawah.Good Luck =)

yaTy ♥ said...

syazana,
i kat putrajaya..
aisay, nk ke Jalan TAR tue yang tak dan..
coz nk pakai pareo tue this week..
btw, thanx for ur info k..
=)

beti said...

hati aku bercantum2 okeh..sudah padat dan sudah gemokkk..dorang bagi aku makan nasi kol 9.30..penjahat..hehe

a'ah la yati..aku baru je nk suggest butik awinaz tu..kat situ ade jugak jual kain pareo..pareo2 ni aku xbrape tau sgt..tp kalau rajah pareto tu aku leh buatkan utk ko..hahaha

yaTy ♥ said...

hahahaha.. okeh pe kol 9.30 mkn nasik.. tue kira awal lar tue..
hah tue lar.. aku nk p jengah lar lunch kang..
tapi kalo mahal nk mmpus, aku p beli kat warta sudah!
pareto tue ko simpan utk ko je lar yer..
=)

esvlia said...

Boleh dptkan koleksi pareo di http://desvdealova.blogpsot.com