June 7, 2010

The Bounty Hunter..

da settle makan ngan dessert tue, smpt lar g singgah Vincci..

ceh ceh.. singgah konon.. dlm pada singgah je smpt gak rembat kasut sepasang.. hehehe.. =)

dari Vincci terus turun g tmpt movie.. time smpai bwh tue, bilik movie utk ktorang lum bukak lagik.. tapi da Q siap2.. coz kat pintu msuk tue penuh je org nye..

mine!2154

bila nyala je lampu utk yang bilik ktorang tue, terus je lar ke depan..

see, ramai kan kat tmpt nk masuk tue.. cik kak sorang nie pn smpt posing..

mine!2157

nie lar movie yang ktorang berdua nk sngt tengok.. masa kat umah tue da siap tengok da senarai movie yang ada, belek2 gak timing cite tue suma.. tapi tak puas hati gak, tue yang siap2 terus g alamanda.. rupanya mmg show cite nie pukul 10 pn..

mine!2155

me & marnie..

mine!2156

tetibe cik kak sorang lagik nie pn ada gak.. hehhee..

bukan lar tetbe pn.. masa ktorang lepak kat tmpt dessert tue, ekin sms tanya movie ktorang kol bape.. tengok cite ape??

aku pn ckp lar ktorang nye movie kol 10 cite bounty hunter..

terus dia sms ckp nk tengok gak.. tue yang dia ngan tunang dia terus g beli tiket.. so, ktorang tengok cite nie ber4.. tapi seat ktorang pn xda lar jauh sgt.. ekin duduk baris belakang aku ngan marnie..

mmg layan lar cite the bounty hunter nie.. nk2 ada Jennifer Aniston tue kan. da lar fav actress aku tue.. mmg syiiiioooookkkk layan cite nie..

korang kalo nk tengok cite nie g tengok kat wayang eh.. tak rugi pn tengok cite nie.. =)

ktorang smpai umah kol 12 lebih gak lar.. coz ktorang follow ekin g anta tunang dia kat umah dlu, then baru ktorang ber3 gerak blik..

kesan dari tengok cite nie, esoknya ada org MC.. tak larat katanya!!!

sape yang MC tue, sendiri mau ingt yerk.. hehhehe..

eh, kak.. MC da amek lom?? hahhaha..

=)

12 comments:

~cikinot~ said...

oit..godix tul minah arab celup tu...hahahaha

::misz maney:: said...

muahahahahahahaha.sape la yang MC tu agaknye..kihkih..die belum beli lagi MC la yati..kihkih :)

yaTy ♥ said...

cikinot,
hahah.. minah tue mmg poyo!
muahahah..

yaTy ♥ said...

maney,
tue lar pasal..
masalahnye ko yang msuk 7.30 pn larat lagik wei nk bgun..
dia msuk kol 8.00 pn tak larat nk bgun..
ish ish ish..
hahahha..

ida said...

best erk cter tue..

xper tetap nak tgok LBS

yaTy ♥ said...

ida,
best..
owh, nk layan LBS ek??
nie pn tgh mengusha time nk p tgk LBS gak..
=)

~cikinot~ said...

wei..aku xmc r..
bos aku ckp..awk mik el jerk..
keh3x....setel...
korg jeles r tu tgk aku tbongkang...kn..kn...
***bg ler bkl pngntin rehat..
hehehehe

yaTy ♥ said...

hahahah..
ala, bos ko pn da tau ko kelentong MC..
tue yang dia suh amek EL..
=p

~cikinot~ said...

salah tu..
sbb bos aku jeles..
cuti aku byk g..
klu el..kureng r cuti aku...
:-/

yaTy ♥ said...

hihihi..
bijak ar bos ko..
pasni aku nk suh dia wat cmtu lar tiap kali ko amek MC..

ravishingpeacock said...

best x bounty hunter 2 u??

yaTy ♥ said...

ravishingpeacock,
best.. best..
g lar tengok..
=)