June 14, 2010

Balakong to Warisan..

blog aku nie da macm blog jalan2 carik makan lar plak kan.. berderet je pasal makanan.. belasah lar ek.. asal kuar umah je mmg g mkn.. tak leh nk elak da yer..

nie masa teman marnie g balakong.. ktorang g balakong g anta baju tunang yang marnie da beli kainnya tue.. p hantar kat tailor dia.. aku pun tumpang sekaki gak.. aku g anta kain cotton aku yang tak berjahit2 lagik tue.. heeheh.. =)

so, balik dari balakong tue mmg tak tau nk p makan kat mana.  so pilih je lar g makan kat warisan.. kat presint 16 sana..

mine!2295

my nasi goreng daging merah.. pnye lar lama ngidam nk makan menu nie kan.. dpt gak kat warisan nie.. tapi daging msak merah dia kureennnggg lar..

mine!2296

nie nasi goreng sosej marnie.. suka sgt dia makan nsi nie kalo dtg kat warisan.. aku tak penah try plak menu nie.. tapi marnie ckp sodapppp..

then ada menu tambahan… aku lar yang tambah… hehhehe..

mine!2292

mine!2293

mine!2294

satay ayammmmmm!!! 10 cucuk.. makan 2 org, so mesti lar sorang 5 cucuk kan.. tapi ada org tue kan, dia nk ngelat.. dia makan 2 cucuk jer.. ada balance lagik 2 cucuk.. aku da terlebih makan 1 cucuk..

jadinya, of coz lar aku paksa dia mkan smpai habis kan.. siap men ugut2 lagik.. sib bek dia habis kan jugak.. berjaya jugak ugutan aku.. hhehehe..

mine!2290

ktorang makan kat tmpt satay nie jer.. kat sini tempat dia berbumbung skit.. kalo makan kat luar tue setakat ada payung je.. sib bek gak ktorang duduk makan kat sini.. tak lama pas ktorang smpai tue da hujan..

mine!2297

cik kak sorang nie kan, makan satay mmg pelik tau.. korang tengok lar kuah kacang yang dia amek tue.. pnye lar sicoit je kan.. pastu dia men cicah2 je tau.. kuah kacang dia tue mcm tak bergerak je pn..

aduh kak, len kali makan kaup ngan kuah kacang nye skali.. baru lar feel gituuuuuu!!

=)

2 comments:

::misz maney:: said...

muahahahaahahha..aku makan mmg pesyen mcm tuh..hahahahahaha :))

yaTy ♥ said...

hahaha..
fes time tengok org makan satay cm tue lar beb..
=)