June 1, 2010

Riadah Petang..

masa kat kursus ari tue, tiap2 hari rabu petang ktorang ada riadah petang.. kol 5.30 smpai kol 6.30..

kalo utk senam pagi plak kol 6.30 pg smpai 7.30 pg..

mine!2074

memula kan, pegawai IKWAS yg amek slot riadah nie mmg garang lar.. tapi lama2 baru ok dia nye angin.. ingt lagi 2nd day ktorang pnye riadah pagi tue, mmg pagi tue takde wat pape senaman langsung..

sbb nye ramai group yang tak cukup ahli.. jadinya kena lar pegi mekik2 lolong kat area penginapan tue utk kejut diorang dari tdo.. sudahnya smpai kol 7.30 mmg takde senaman langsung.. hehehe..

mine!2073

see.. ramai kan.. time riadah nie cmpur gak lar ngan kursus2 lain.. tapi kursus ktorang yang paling ramai.. 120 orang.. yarriiibbaaaaa!!!

time petang nie aku tak ingt lar ktorang wat ape.. sama ada senaman secara zapin, or ktorang wat aerobik.. slah satu tue lar..

tapi rasanya yang nie time wat zapin lar.. time zapin nie mmg tak leh tahan gelak langsung..

time dia ngajar ktorang wat yang part slow2 tue boleh lar kan, sbb ada kiraan 1-8 sume.. tapi bila dia da msuk part yang laju, mmg terburai ketawa memasing.. sudahnya aku melangok tengok instructor tu wat sesorang.. muahahhaha..

tapikan, ada gak sorang nie yang gigih nk berzapin.. meh2, kte usha sape yang gigih sngt tue..

mine!2075

yaaaaaaa.. inilah org yang gigh utk berzapin tue hah.. fokus gile time org tue bagi arahan..

smangat kak ek nk berzapin.. muahahhaa..

meh2 kita berzapin sakan jom.. =)

yeahhhhh!!! dendam da berbalas.. tinggal balas dendam kat lagik sorang je wpun dia takde kena mengena ngan entry yang ko buat tue kak.. aku ttp nk balas dendam gak..

gile keji dpt kawan mcm nie.. haahhaha..

=)

8 comments:

ravishingpeacock said...

mcm layan jek berzapin tu

HarLisz said...

eleh..tak keji mana pn..aku still lepak chill je...no hard feeling pnya.wakaka..

yaTy ♥ said...

ravishingpeacock,
sgt best..
lagik2 dpt instructor yang giler2..
mmg syookkk je layan..
=)

yaTy ♥ said...

Lis,
ala, aku tak kejam cm ko..
aku stil lagik jaga ati org..
hahahah..

HarLisz said...

ye ke?

yaTy ♥ said...

Lis,
ye lar..
ko je yang kejam..
bak kata bet busuk ati..
muahahaha..

lis ismail said...

penjahat...hahaha..

yaTy ♥ said...

hahhahaha..
=)