June 2, 2010

Hah, korang wat ape tueeee???

eh, nk tengok tak org yg paling kuat makan sepanjang kat kursus hari tue??

jom2 skodeng..

mine!2079

hah, tue hah budak berdua tue..

korang tengok lar meja lain sume da kosong tak berorang dah..

diorang tetap gak p carik makanan..

udah2 lar makan kak oi.. cukup2 lar yerk..

hahahhahah.. =p

mine!2078

hah, gmbar ape nie??

korang jgn tanye aku lar yer nie pic ape..

aku sendiri pn tak tau..

nie sume hasil si lis n betty.. tah ape yang diorang merepek atas kertas time dlm dewan tue pn aku tak tau lar..

tengok2 je diorang berdua da terbahak2 gelak..

rupenya pasal lukisan nie.. aku tengok pn aku smbung gelak diorang gak.. heheh..

=)

16 comments:

HarLisz said...

ya ampun..lukisan apa ni..yati lucah..lucah..lucah...hahahha

yaTy ♥ said...

eh, korang yang melucah tau..
korang yang melukis sume tue kan..
aku tolong snapkan pic sajer..
muahahaha..
=)

lis ismail said...

Salahkan siput..haha...siput yg lukis..haha..aku tambah2 ayat je haha..ko snap kan pic tue..so..smua lucah..wakaka..

yaTy ♥ said...

tak kira lar..
yang memula start korang berdua..
aku tolong snap jer..
=)

lis ismail said...

ek..kira la..harus kira..

yaTy ♥ said...

eh, tak termasuk dlm list tau..
korang berdua jer yang msuk dlm list L tue..
hahhaha..

lis ismail said...

"L"?? yati lucah...haha...

yaTy ♥ said...

suka ko kan ngan perkataan tue..
aku letak L je..
ko da pandai2 ckp perkataan penuh..
see.. sape yang L sbnrnya..
hahaha..

lis ismail said...

ZZzzzZzzz....lunch time...let's zzZZZzzza.........

yaTy ♥ said...

kol 12.30 lunch time menda nye kak??
ko ingt jumaat ker??
heheheh..
=)

lis ismail said...

aku lunch awal msk awal...aiseh..lunch awal tu byk aktiviti..joyah2..rapu2..toilet2..

yaTy ♥ said...

eleh..
ye jer msuk awal..
hihih..

Anonymous said...

oi2..aku kne mtk komisen dr hasil lakaran aku ni..peduli ape aku L ke hape ke..aku nk komisen!!hahha
hakcipta terpelihara aku tu..

yaTy ♥ said...

hahaha..
takde cop sirim..
so, no komisen..
=)

lis ismail said...

eh..eh..ada yg ngaku dia nye lakaran la..hahah...ngaku pn kan..kuikikuiui..

yaTy ♥ said...

hahahah.. itu lar pasal..
ngaku pn hasil lukisan dia..
=)