June 22, 2010

Layan PS!

hari khamis malam ktorang da gerak g umah akak ekin kat kota damansara..

dlm kol 8 gak lar bertolak nye.. jumaat aku n marnie amek cuti.. hehhehe..

so smpai2 kat umah akak ekin, ingtkan nk pakaikan dia inai terus, tapi lupa plak dia nk kena tunggu org dtg pasang pelamin sume tue kan..

so, sementara nk tunggu org tmpt bridal tue dtg, ktorang g lar lepak2 kat atas tengok budak2 main game.. sume nye ank2 sedara ekin lar..

mine!2391

memula diorang tengah men game tembak2 alien nie hah.. sudahnye si marnie pn join main game nie jugak.. tapi cik kak sorang nie ke mana2 je dia pegi n tembak.. hahhaha..

mine!2392

group dia ke tempat lain, dia da boleh msuk area kwasan lain.. sudahnya yang atas je menembak.. huhuhu.. ko mmg tak sesuai lar marnie men game tembak2 nie.. =p

mine!2394

sudahnya diorang berdua men game lumba keter.. main game nie pn siap smpt men ejek2 lagik.. hahha.. yang jadi mangsa ejekan confirm lar anak sedara ekin tue.. uiiii.. mulut dia boleh tahan yerk..

mine!2395

lepas sorang2 dok lawan ngan luqman nie.. start dari marnie, pastu passing ke anak kakak ekin, smpai ke ekin skali.. sbb nye dok nak dengki luqman nie.. nk bagi dia kalah..

mine!2398

sib bek masa dia kalah ngan ekin, dia tak nngis.. kalo tak tak memasal je nk kena memujuk kan.. =)

tak lama pn ktorang layan budak2 nie men games.. 1/2 jam je kot.. pastu da bz makan, belek2 hantaran sume n tengok org pasang pelamin..

baru aku prasan lar, aku tak amek pn pic hantaran yang ekin buat tue.. muahahaha.. lupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

=)

4 comments:

::misz maney:: said...

muahahahahaha..memang nakal si lukman tu..nak je aku plaster mulut die..hahaahha..

*ayu the sun* said...

PS ni berhantu kan?
bukan boleh start weiii... mau ngadap tu jeeee...
isk!

yaTy ♥ said...

maney,
hahha..
tau xpe..
aku tak tahan yang masa dia sound ko time nk msuk umah tue..
=)

yaTy ♥ said...

kak ayu,
haah..
mmg berhantu..
asl da pegang n mengadap ps nie mmg tak leh nk lepas da..