June 21, 2010

Mencari Hadiah Kahwin di JJ Equine..

hari rabu last week adalah hari yang palingggggggggggggg sesuwai utk aku n marnie g carik hadiah kawin ekin.. hahhaha.. ye ko.. time ekin takde lar baru leh kuar berdua g carik hadiah.. sib bek ari rabu tue dia kena p fitting baju kawin buat kali yang terakhir.. dpt lar ktorang berdua songlap keluar.. hahahhaha..

tmpt utama confirm lar ke JJ Equine.. situ je kot yang byk pilihan.. dari the mines or alamanda.. so, balik je keje terus gerak berdua.. =)

mine!2375

mine!2377

mine!2379

jalan sgt lar jammeddddddd yang hamattttttttttttttttttttttt!! ada lar kot dekat 45 minit tersadai nk naik fly over ke seri kembangan tue.. perghhh.. sabor je lar kan..

smpai je kat JJ terus g carik makan dlu.. lapar tahap maxima.. heheheh..

mine!2385

teppanyaki jadi pilhan ktorang berdua..

nie kira 1st time lar aku merasa teppanyaki nie.. hehehhe..

mine!2387

mine!2388

nie yang aku pilih.. chicken teppanyaki & air orange..

mine!2386

mine!2389

maniey plak pilih prawn teppanyaki & air strawberry..

not bad gak lar makan kat sini.. chicken teppanyaki dia tue sedap gak.. tapi tak leh lawan prawn teppanyaki kot.. coz aku rasa yang prawn nie cm cukup rasa jer.. yang chicken tue cm ada yang kurenggg skit..

taugeh yang penuh tue kat aku pnye bahagian mmg tak bergerak lar yer.. aku nie bkn pemakan taugeh.. hehehhe.. =)

mine!2390

then terus masuk JJ.. pusing2 carik barang yang sesuai nk wat hadiah kawin.. marniey pnye pilihan da jmpe awal2.. yg aku berkenan plak time tue lar stok takde segala bagai kan.. dekat 45 minit gak lar pusing2 kat bahagian situ..

last skali aku tnye ngan promoter tue utk set yang aku nk nie ada ke tak.. sib bek lar ada.. amek, terus g kaunter bayar.. masa nk bayar nie lar baru hegeh2 nk p amek troli ko.. ater tak pikir pn nk beli barang yang beratttttttt mcm tue skali.. pitam lar kalo aku nk angkut ke kereta nnti kan..

da settle bayar sume, terus g kat customer service utk wrapping.. then terus balik umahhhhh..

buat ekin & al, hope korang suka lar yer hadiah yang tak seberapa dari aku tue.. hehehe..

=)

6 comments:

::misz maney:: said...

mestila suke..ko bagi dia hadiah besar..hihiihi..nanti aku pun nak jugak tau :p

yaTy ♥ said...

hahhaha..
mintak awal2 nmpak??
=)

::misz maney:: said...

hahahahaha..gtau awal2 takut ko lupe..muahahahahahaha :p

yaTy ♥ said...

hahahha..
xpe2.. t aku wat2 lupe yerk..

~cikinot~ said...

wei...aku ske gler gift ko n maney..pling beso n pling mhal ok...hehehehe

yaTy ♥ said...

huhuhu..
bgus lar ko suka..
tue jer yang mmpu n terdaya aku nk mencari..