February 12, 2010

Kitchen Cabinet =)

dlm entry yang sebelum nie aku ada mention yang ktorang g survey kitchen cabinet kan..

so, here we are kat Plaza Perabot Shah Alam..

punya lar panjang sign board nama dia kan.. nie je yang dpt aku snap.. hehehe..

hah, kat booth2 yang wane putih kat luar tue lar yang ada mobile fair tue.. tak byk pn.. dlm 5 ke 6 booth cmtu..

sepanjang2 plaza perabot nie, ada byk lagik deret2 kedainya.. slh satunya ialah Poyin Kitchen nie.. kat sini lar yang my sis & BIL aku survey kitchen cabinet nya..

entrance Poyin Kitchen.. contoh kitchen cabinet, korang kena pegi kat belakang sekali.. kat belakang wardrobe putih tue.. masuk kat tmpt contoh kitchen cabinet tue je akak aku da teruja lebih.. hihihi.. =)

kat blakang tue tak byk pn contoh nye.. ada dlm 4 je kot.. so, jom kte tengok contoh2 kitchen cabinet.. =p

contoh yang nie btul2 kat blakang wardrobe putih tue.. actually, kat side kanan tue ada almari putih tinggi.. jap eh, aku tengok ada tak yang full pnye pic..

hah, ada pun.. cantik kan??? yang korang nmpak warne hijau tue bayang2 kitchen cabinet lagik satu yerk.. coz tue kan kaca, so mmg lar nmpk bayang2.. leh wat cermin gak tau.. smbil masak smbil make up! hahahah...

agak2 korang yang nie je brape?? nie pn da cecah 15K.. gilerrrrr pnye mahal.. tapi mmg cantik pn..

=)

nie yang 2nd lak.. yang hijau tue lar yang nampak kat kaca 1st design tadi tue.. =) yang nie nmpak simple n nice jerk.. mcm nie pn sama gak dengan yang 1st tadi.. 15K gak..

wahahhahaa.. harga skang sume melambung2 ek.. tapi kalo tak mau cecah harga mcm tue, leh guna material lain.. yang nie sbb dia guna material yang mmg berkualiti tinggi, tue pasal cecah 15k..

nie design yang ketiga.. nie pn nmpk nice gak.. kat tengah2 tue tmpt nk memasak.. then kat blakng dia tue ape ke nama material nye.. so kalo ngah memasak tue, if terpercik2 sngg lar nk lap.. takde lar nnti dinding umah jadi burokkk kan.. =p

yang laci n kabinet dia tue wane merahhhhh.. nmpk cm tak brape nk merah kan.. tapi kalo tengok live, mmg cunnnn merahhh nyeee!!

yang nie murah skit, dlm 10k gitu..

time nie ngah tnye memacam kat apek tue.. siap duduk kat sofa diorang lagik.. hahaha..

eh, perasan tak lampu yang panjang melintang tue.. huhuhu.. comel dok?? skit lagi da mcm nk jadi pintu gerbang da aku tengok.. =p

da selesai tnye mcm2 kat apek tue, ktorang pn gerak smula g klinik.. sbb masa 2 jam utk akk aku da slesai.. kena lar dia p check up smula..

dia punya gula dlm badan sume okeh.. so far takde prob lagik.. hrp2 takde lar masalah akan dtg nnti..

=)

4 comments:

zac zirwan said...

kalo dapor da cantek sgt cmni..rs cm nk tdo kt dapo je..hak3

yaTy ♥ said...

zac,
tue lar pasal kan..
kalo dpur pn da mcm nie..
tdo je kat dpur tue jugak..
hahha..

smiley said...

pergh!! best n cantik tuh!!

regards,
Triplesmiley

yaTy ♥ said...

hye smiley,
yup, cantikk.. sesuai lar dengan harga nya kan..
=)