June 20, 2011

The Mines!

ari jumaat lunch hour hari tue, ktorang melarikan diri ke the mines.. hehehhe.. wpun kat ofis ada 5S, lunch hour ttp gak nk mencuci mata yerk.. huhuhu..

msuk2 mines je da terjebak beli kasuttttt!! huarggghhh.. komengaaaaaa.. sehari sebelum tue kat alamanda TERPAKSA beli sluarrrrr!!

settle rembat kasut, baru mencarik port utk makan.. payah sgt tuju je lar ke food court sana..

IMG04501-20110617-1337

IMG04505-20110617-1337

kemain tawaf lagik dlm food court tue.. sudahnya aku ngan ain amek hotplate nie jerk..

tapi siyessssss!! jgn lar korg makan nie kat the minesssss!! tak bestttt langsunggggg!! aku makan sparuh pun tah habis.. membazir jer tau..

IMG04502-20110617-1337

kak dahlia pnye pilihan.. nasi goreng thai kalo tak silap aku.. meriah betul hiasan dia..

IMG04503-20110617-1337

maisarah plak makan nasik goreng nenas.. owh, nie kalo aku mmg confirm tak akan order.. aku tak suka okeh nenas2 dlm masakan.. tapi kalo ratah je nenas tue tak pe.. heheheh..

IMG04504-20110617-1337

kak zura aku tak tau dia order ape.. tapi lebih kurang mcm hotplate je gayanya.. cume nya yg nie versi mini wok.. huhuhu..

settle makan, singgah g beli cool blog.. pastu singgah g beli Big Apple, pastu jalan2 skit lagik cuci mata lagik, pastu terus chow balik opis.. hehhehe..

ngam2 smpai ofis around 2.30 cmtue..

=p

3 comments:

Hazwan Arif said...

baru sudah mkn..tp lapar balik bila tgk gmbar >_<

yaTy ♥ said...

heheheh..
alahai..
sian nye..
=)

sW33tdARLiNG said...

nasib baru makan