June 20, 2011

Ko Dah Kenapa??

haaaahhhh..

nie saje lar nk carik pasal ngan aku kan..

yang ko tetiba nk bengong da kenapa.. penat da aku godek ko dari pagi tadi.. 1 entry aku je yang lepas utk publishhhhh!! lain sume ko error..

da kenapa WLW oiiii?? den nk p kursus petang kang pun tak tenang tau dok..

sentaaapppp ar giniiii!!

=(

7 comments:

Anonymous said...

aku mmg dah problem and bengang dgn WLW dah lama. Kes dulu tak settle lagi..stress nok!

dari anon tak bernama.

yaTy ♥ said...

mintak2 server opis yang tgh ting tong..
jgn lar wlw aku yg ting tong..
sentap 2 bulan kang aku tk update blog nie..

Anonymous said...

menghilang 2 bln sebab sentap dgn WLW ke atau nak g bercanda dgn TTM? hahah

yaTy ♥ said...

ekau da kenapa nie kak oi??
nie betul2 bikin wa panas hati nie..
hah, kang tak smpt tgk rasuk aku da merasuk kt sini dlu kang..
hahahahhaha..

Anonymous said...

pe kata bawak TTM ko nanti..haha bila farah cakar rimau nanti kita hala kat TTM ko je..selamatkan diri sendiri..haha bgs tak idea aku nie?

anon yang bijak :)

Sekian.

saya yang tak bersalah lagi berdosa.

yaTy ♥ said...

wah2.. sukati je yerk..
tue je lar satu2 nya TTM yg aku ada..
kalo ada ramai takpe gak.. aku bgi sorang satu..
hahahhaha..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

patut aku rs lately ni asik terbersin2..rupanye ade org sebut2 nama aku.. hak3x.. ehhh.. for uols information, next week dari 28 - 30 jun aku xdo ye.. korg nk merasuk, korg merasuk la dulu.. hihihi..aku ade kursus teambuilding kat seremban.. hahaha *selamat gue..yahooo!!