June 2, 2011

Ke Secret Recipe

hari ahad, kol 2 lebih aku da gerak balik putrajaya.. sbbnya da plan nk ke Hari Belia tue.. beria lar aku balik kan.. sekali masing2 ada hal.. aiyakkkk.. membosan lar ko kat umah tue yaty!! hahahha..
siap terlelap dpn tv lagik.. pastu bgun dlm kol 5 lebih tak tau nk wat ape.. aku pun men je lar tweet2.. skali hamek.. da memekak bosan kan.. terus lis ajak g alamanda.. dia ajak layan citer Karak.. on the spot aku okeh kan ajerk.. karak pun karak lar.. lagik pun time nie ngah terliur n terbayang2 kek kat SR..
aku siap2 terus start keter gerak ke Alamanda.. p Q beli tiket, then tunggu lis dpn giordano, pastu gerak ke SR!
IMG04292-20110529-1928
hah, nie lar kek yang adik aku beli utk bufday miqhael ari tue.. chocholate cheese berries! bet, ko teringin kan. carik yer kek nie.. ada da kat SR Alamanda sana.. heheh..
IMG04293-20110529-1931
slalu aku pilih vietnamese beef noodle soup tue.. tapi kali nie tekak mcm nk try yang lain plak..
IMG04294-20110529-1949
so kali nie kasik try noodle in tom yam kung! 1st time lar aku try tom yam kung nie.. sodaaaappppppp!! udang dia wajib lar aku belasah last skali.. lepas da kasik licin semua noodle dlm tue..
IMG04295-20110529-1949
lis amek set nie.. ape tah nama dia.. aku memula nk amek set nie gak.. tapi bila tengok dlm gambar, ada nasi terus rejectttt!! cukup lar ari jumaat ngan sabtu aku belasah makan nasik kat kenduri tue.. takkan ahad pun aku nk jahanam kan dengan nasik lagik kan.. owhhhh.. cannooottttt!!
itu yang terus amek noodle in tom yam kung.. huhuhu.. air dedua amek ice lemon tea! nie da mcm mmg minuman yg wajib kat SR.. hehehhe..
smbil mkan smbil joyah.. huhuhu.. kol 8 baru ktorang kluar dari SR..
eh2, tadi ye2 jer terliur teringin nk kek SR kan.. da smpai SR lain yang di order nye.. muahahhah.. xpe, kek len kali..
=p

7 comments:

sW33tdARLiNG said...

ada dengar cerita pasal secret recipe tak baru2 ni...?

HarLisz said...

sebabkan entry ni terus aku bole tengok gambar dlm blog ko dah..hehe..finallyyyyyy..so bole kah ko sasarkan secara jelas muka2 orang yang berkenaan?

Anonymous said...

wajib weih..wajib di cari..:)yeeehaaa...

yaTy ♥ said...

kak amy,
crita pasal ape kak??
takde plak dengar..
cer citer..

yaTy ♥ said...

lis,
muka org2 yg berkenaan??
muka sape beb??
eh, sblm nie ko baca blog aku tak kluar gambar ker??

yaTy ♥ said...

bet,
wajib ko carik tau!!
kang meleleh air liur baby ko bila kuar..

HarLisz said...

muka?? samb kat tweet lah..hhe