February 18, 2011

My Sis +H1N1

morninggggg!!

smlm g melawat anis n her baby kat spital.. gerak g lepas balik keje.. saing ngan marniey.. nie later aku story ek..

tapi bila kat umah, baru nk makan.. dapat sms from my sis..

“salam.. fi positif H1N1..”

terus gagau tepon akak aku.. rupanya budak ofis dia ada yg kene.. so dia dapat dari budak tue lar.. n kak ina, akak yang slalu my sis tumpang g keje tue pun kena jugak..

isnin ari tue kan akak aku cuti.. so masa petang isnin tue dpt tau yang kak ina n lagik sorang ofismate dia pun +H1N1 gak.. ari rabu ari tue akak aku g wat check up skali ngan miqhael sume.. then smlm tepon hosp, hosp cakap akak aku sorang je yang positif..

rasanya akak aku kena baru peringkat permulaan kot.. coz doc tak tahan wad pun.. just kat umah je lar dia kena kuarantin kan diri dia.. smlm da g hosp g amek ubat sume..

hopefully she getting better soon.. korang2 pun doakan utk akak aku yerk..

4 comments:

oMe aNaT aMiNdUddiN said...

uishhh.. mcm mn pulak blh +H1N1 nih.. semoga kakak ko cpt sembuh.. takutnye aku.. ingt dh xde dh kes nih.. ishhh..

~@mOi ~~ said...

ya allah.. hope takde paper.. mek! sabtu ni dtg tak rumah kak lily?

lily lotus said...

semoga cecepat sembuh...amin

yaTy ♥ said...

thanx korang..
just kena kuarantin kat umah sajerk..