February 25, 2011

Budak Paling Comottttt!

nie kisah hari isnin malam ari tue.. BIL aku p outstation ke kedah sana.. aku cm bisa lar kena ulang alik SA sana.. momantai pun.. lagik aku dpt kepit2 ngan miqhael.. hehhehe..

since my sis kena H1N1 tue, miqhael pun kena amek vaksin sama.. utk 5 hari jerk.. coz dia still breastfeed lagik kan.. slalu aku bgtau dia payah nk makan ubat kan?? kali nie korang tengok lar sendiri yerk cm mane rupa dia.. hehhehe..

IMG02751-20110221-2018

nsib lar ko dpat mak ngah ko yg besooooorrrr nie kan.. sng je kepit ko sblh tangan.. muahahahha..

dia nmpak akak aku pegang ubat, dia da tergeleng2 kepala dia.. aku rasa kalo da dpt kaki nnti sure dia larik satu umah.. hahahhaa..

da alang2 mmg aku pegang dia time tue, kasik dia baring kat riba terus.. itu pun da melonjak2 tolak kepala ke belakang.. nak tak nak kena tahan gak lar ngan tangan lagik satu.. tangan dia mmg kena pegang.. kalo tak tergapai2 dok menolak segala benda..

ubat tue pun picit skit2.. coz nk make sure dia telan betul2.. kalo ktorang picit skali harung, mmg lepas tue dia sembur keluar smula.. hihihi..

IMG02754-20110221-2020

hah, kooooooooooo!!! mcm gini sekali rupanya… nie ngam2 ubat da kasik picit smpai habis.. dia pun da telan habis.. sedih pnye pasal kan.. tue yang menangis tue..

comooooooootttttttttttt gillllllerrrrrrrrrrr!!!

bawak dia g sinki, basuh mulut n muka sume.. baru dia senyap.. sbbnya dia tau kalo da bwk g sinki tue da takde ubat dia kena makan lagik.. biasa 3 ubat dia kena..

tunggu kerenah dia da dpt kaki nnti cmne plak rupanya makan ubat.. hihihii..

=p

2 comments:

~@mOi ~~ said...

ololo.. sian yer dia!!!

yaTy ♥ said...

hahhahaha..
kesian lar sangt..
padahal trick takmo makan ubat..
da habis, reti plak gelak2 kan..
auta lebih budak kecik nie..