February 22, 2011

Melawat Anis n Baby di Hosp..

hari khamis ari tue.. lepas ofis hour, aku g spital putrajaya ngan marniey.. ktorang g tengok anis.. dia baru lepas deliver baby..

patutnya nk g lunch hour ngan gang2 yang lain.. tapi lunch hour tue aku ada hal lain.. xleh nk g.. tu yang aku ngan marniey g after ofis hour..

IMG02691-20110217-1827

kol 6 lebih baru ktorang smpai hosp.. aku siap balik umah dlu.. sbb si marniey nie byk keje bebenor kat ofis dia tue hah..

cm biasa lar.. wad2 utk para2 ibu nie mmg kat level 2..

IMG02690-20110217-1827

anis dpat wad 2A nie.. pnye lar berpusing ktorang mencarik bilik dia.. rupanya mmg penjuru bebetul.. hehhehee..

IMG02688-20110217-1818

ini lar dia mak orang nye.. hehehhe.. dia selamat lahirkan bby boy.. berat bby 3.35kg kalo tak silap aku.. masa ktorang smpai nie dia pnye barang majoriti da berkemas gak.. coz dia da boleh balik.. tapi kena tunggu bby dia wiwi n wak2 dlu baru dia boleh discharged..

IMG02687-20110217-1815

nie lar bby anis.. masa ktorang smpai nie bby lum ada nama lagik.. tak tau lar skang nie da ada nama blum..

owh, geramnya tengok bby.. lagik geram ngan bau bby..

=)

3 comments:

~@mOi ~~ said...

besoo yer!! kim salam kat anis yer!! heheh.. comelll! leh wat menantu ni!

Anonymous said...

wei...geram ngan bau baby eh... ko tau baby tu tak mandi mandi lagi pas dier kuar..wakkakakakakka...
info dari anis...kuikuikuikui

Me said...

subhanallah..merah je bby baru kuar kan..bestnye..anis da legaa dada dah lepas..ha..yg 3org yg yati sebut tu..siap sedia la korang..hehe