February 17, 2011

9 Bulan Dah!

IMG02648-20110213-0942

baik pnye bersimpuh dia duduk.. hehhehe..

yeaaaaahhhhhhh..

miqhael da 9 bulan hari nie…

happy bufday yg ke 9 bln A’el.. =)

dia merangkak skang da kemain lajuuuuuuu.. sekejapan je kang, eh2 da kat dapur.. eh2.. da dpn pintu toilet.. hhahahaha.. xda da merangkak skit, duduk merangkak skit duduk.. dia merangkak je terus smpai dia jmpe tmpt yang dia boleh berpaut utk diri..

pantang org panggil nama dia, laju je dia toleh.. sah da paham lar yang org dok sebut2 tue nama dia.. huhuhu..

owh, posing dia menyusu skang da mcm2.. muahahhaha.. tak tercapai dek akal dia pnye posing tue.. hihiihihi..

skang nie dok eksyen nk berdiri.. confident dia very the tinggi sanggattttttt!! laju je pegang bahu orang pastu sibuk nk lepas tangan dia.. wah2.. mcm da terror je gayanya.. padahal kalo lepas tue mmg sure kebaboommmm atas lantai..

mulut dia pun da riuh sngt skang nie.. tah ape dia bebel tak tau lar.. kalo dia duk aaaaaaaaaaaaa.. aku pn nyahut aaaaaaaaaaaaaa.. sat lagik dia balas lar lagik.. ape je bnyi yg dia boleh buat.. bila aku tiru2 nnti suka lar dia menjawab smula..

skang nie da pantang tengok org bersiap cantik2.. tak senang duduk dia dibuatnya.. kang pantang org bukak pintu umah tue laju je dia menjengah sama.. skang nie kalo nk kuar tak nak bawak dia kena kuar senyap2.. hihihi..

hah, tue je lar kot.. kang kalo ada yg lain2 aku kasik update lagik.. hehhehe..

=)

8 comments:

~@mOi ~~ said...

beso dah budak ni.. yati.. bila nak tgok anak kak li? aku dah gi,, comel.. mcm abg mizi.. aku baru lam blog ni.. folo la aku ek.. huhu

yaTy ♥ said...

za,
anak ko pun leh tahan ape bulatnya..
geram aku tengok dia..
rasa nk gigit2 jerk..

~@mOi ~~ said...

ko tau t.. aku pyer gamba lam ifon semua ilang!!!! wuawua.. baru nak wat entry pagi ni!! gamba alisha ilang!!! sedey yer

yaTy ♥ said...

loooorrrrhhh..
cmne leh ilang..
sian kooo..

~@mOi ~~ said...

ntoh ler.. aku main tekan2 msa nk transfer kat laptop.. pastu bukak lik dah ilang.. cisss...

yaTy ♥ said...

ko silap tekan lar tue kan..
xmo nngis ek..
ko tangkap je lar gmbar Ika smula..
hehhehe..

~@mOi ~~ said...

bukan gamba ika! gamba anak kak lily.. wuawua...

yaTy ♥ said...

ko turun g umah kak lily..
g amek gambar alisya..
hahhaha..
=)