February 16, 2011

Merah Merah Si Inai =)

masa kat JB ari tue, tah mabuk ape tah.. tetiba rasa nk pakai inai.. hahhaha.. eh, aku mmg suka je pakai2 inai nie.. tapi aku suka tenyeh inai kat jari kiri jerk..

last aku pakai inai time akak aku tunang dlu.. dia kwin pun aku tak smpt pakai inai.. hahhaha..

pakai kan org inai byk kali da.. last skali time ekin kawin ari tue.. so kali nie kasik tenyeh kat jari sendiri.. =)

IMG02537-20110203-2211

IMG02539-20110203-2302

saya multitasking okeh time nie.. smbil pakai inai smbil layan saidina upin ipin with my siblings! terror tak?? hahahha..

tiap kali men upin ipin pnye saidina nie mmg aku yg jadi banker.. tapi da aku bz nk merah merahkan jari takkan nk jadi banker skali kan.. so banker kita pass kat org lain.. tue pun ada gak yang duk hulur duit kat aku.. aku amek kang.. jadi kayooooo terus.. hahhaha..

IMG02540-20110203-2302

eh, boleh dikatakan hari2 okeh ktorang bantai men saidina upin ipin nie.. sume nye membz nk balas dendam kekalahan yang dialami.. tapi aku failed betul.. tak terbalas gak kekalahan aku.. asik dorang je yang menang.. tensiiioooonnn..

IMG02542-20110204-1007

IMG02543-20110204-1007

ini hasil di hari pertama aku pakai..  kali pertama nie aku pakai malam dlam kol 10 lebih cmtu.. aku bukak inai kat jari tue pagi nye dlm kol 6.30..

gitu lar rupa warnanya lepas aku basuh inai kat jari tue.. then malam tue aku pakai lagik skali.. kali nie aku pakai kejap jer.. dari kol 9mlm smpai kol 12 tgh malam..

kalo ikutkan aku mmg aku nk pakai smpai ke pagi.. tapi sbb inainya da start merekah2, so aku cabut je terus kasi basuh..

yang aku pakai bawak ke pagi tue, time nk tdo aku bungkus tangan aku ngan plastik.. kalo tak mmg cantik lar katil aku tdo tue nnti.. nie da bungkus ngan plastik pun aku tdo statik jer.. tangan mmg terjuntai dari katil tue.. hehhehe..

IMG02550-20110205-1933

ini adalah hasil terakhirnya.. tepi2 tue da start hitam2.. tapi kat kuku kurang skit lar merahnya.. yg aku pakai time akak aku tunang tue lagik merah..

xpe2.. nnti kita pakai lagik yer jari.. =)

p/s : lis, bet korang nk join tak pakai inai nie nnti?? hihihiihi.. =p

3 comments:

Me said...

weih..nak la..teringin nk pakai inai lagi..hehehehe...

HarLisz said...

tak yh tnya..confirm time ko pakai inai tu aku ada sebelah ko je hulur jari aku..hahaha..

yaTy ♥ said...

bet,
lepas ko da settle bersalin lar yerk..
hehhehe..

lis,
wah2.. da tue sape nk pakaikan aku??
hihhi..