February 9, 2011

Dating With My Parents!

[entry nie patut publish smlm.. tapi sbb smlm aku EL.. hari nie lar baru aku publish yerk.. hhehehee..]

hari Isnin adalah dating day ngan parents aku.. hahhahahah..

dating tak jauh pun.. kat tesco jerk.. g beli barang2 dapur.. adik aku 2 orang lagik tinggal kat umah..

eh, dari hari aku smpai JB tue mmg hujan tak benti yerk.. no wonder lar ada certain kawasan yang tanah rendah leh naik air.. sian sape2 yang umahnya dilanda banjir tue..

time ktorang ke tesco nie, hujan still turun gak.. ktorang kuar nie pun dalam kol 11..

IMG02417-20110131-1139

apaknya tolak troli.. omak ngan anaknya tukang letak barang dlm troli.. hahhahaha.. time2 mcm nie lar leh paw ayah aku mcm2.. tapi takde lar aku paw benda yang merepek2 pun.. aku paw air powerberries, koko krunch, dutch lady full cream, wedges ngan  drummet.. sib bek tak amek eskrim yang mahal.. huhuhuhu..

IMG02418-20110131-1153

dulukan time kecik2 slalu beli biskut yang tengah2 dia ada jem nenas tue.. slalu kalo g beli sure kat kedai nyonya.. skali beli 2 3 hinggit terus.. kadang2 siap buat bekal g sekolah..

IMG02419-20110131-1154

tapi kali nie aku amek biskut kacang nie.. nie pun salah satu favourite biskut aku.. payah da nk jmpe biskut nie.. alang2 da jmpe nie, beli je lar terus..

balik umah mmg aku ngapppp sesorang jerk! =p

IMG02420-20110131-1156

IMG02421-20110131-1209

nie baru sebahagian je barang yang aku ngan ibu aku perembat kat tesco! time nk membayar mmg full giler troli nie..

biasa lar kan.. time2 mcm nie kan nk dekat ngan CNY.. so mmg ramai yang chinese datang memborong bertroli2 kat tesco nie.. majoriti diorang borong air botol, sayur2 ngan bahan basah..

IMG02422-20110131-1254

da settle bayar nk balik tue wajib lar singgah kat cool blog nie kan.. skali borong smpai 4 5 bekas! hehhehe..

uuuuiiiii.. kaki nie kalo da jejak tesco cool blog nie mmg wajib beli.. tak penah miss lagik.. kadang tue saggup datang tesco semata2 nk beli nie je.. =)

IMG02423-20110131-1254

sebelah cool blog ada sweet purple nie.. kat sini aku beli jagung cup jerk.. settle beli kat 2 kedai nie baru gerak balik umah..

=)

2 comments:

Me said...

weihhh biskut jem nenas tu aku pun sukeeeeeeee.....mmg slalu bwk bekal..pastu bawk bekal biskut muke blagak je...hehehehe

yaTy ♥ said...

dasat ar ko..
bawak bekal biskut pun muka berlagak kan..
hahahha..
eh, tapi mmg betul pun..
asal bwk bekal je muka terus feeling kerek!
hahhahaha..
=)