November 24, 2010

Unstoppable =)

settle hantar budak2 kat apartment, moh lar kte jalankan misi midnite plak yerk.. huhuhu..

akak aku ngan BIL aku stay kat apartment dlu.. mau kasik tdo itu budak kecik..

so aku ngan ibu follow kak ina n kak ona ke pavi dlu.. husband kak ina saing ngan BIL aku nnti.. dia nk tdo sat..

IMG01095-20101113-2351

kte tuju kat tmpt wayang terus.. malam lagik bertambah happening ek area pavilion nie..

IMG01099-20101113-2353

see.. kemain ramai org kat area wayang tue.. yang area floor bawah lepak2 minum tue pn lagikkkkk ramai..

IMG01107-20101113-2357

movie start kol 12.30.. ktorang gerak kluar dari apartment tue dkt2 kol 12.. so ada masa lagik.. lepak2 kat Starbucks dlu.. ofismate kak ina & kak ona da stay lepak situ..

IMG01104-20101113-2354

owh, takde benda nk buat, moh lar layan amek gambar sendiri yerk.. hahhaha..

ibu aku pn naik pelik ape ke hal nya lar anak aku nie dok amek gmbor sendiri.. huhuhu..

IMG01108-20101114-0000

kan aku da ckp dlm previous entry.. mmg merata2 ada pokok krismas nie.. luar starbucks nie jer ada 2 ke 3 bijik gitu..

gold +red lagik.. tapi gold dia lagik manyakkkk!

IMG01102-20101113-2353

kol 1215 cmtue ktorang da turun kat tmpt movie tue smula.. standby situ sesiap.. kang takde lar hegeh2 baru nk turun ble da boleh seat kan..

time nie akak aku ngan BIL aku tak smpai lagik yerk.. ater si miqhael tue tak nak tdo.. baru pejam jap lagik dia celik smula.. pejam pastu celik smula.. hahahhaa.. **nampak sgt tak bagi mummy n daddy dia berjalan malam**

IMG01114-20101114-0026

masa da now seating utk movie ktorang pn akak aku n BIL aku tak smpai lagik.. so kte kasik tunggu dlm 5 minit cmtu.. then dari atas da nmpak diorang laju2 jalan.. sib bek smpt kan..

moh lar tuju wayang je terus yerk.. owh, miqhael tinggal tak bertido gak akhirnya.. hahahha.. byk akal betul budak tue..

IMG01113-20101114-0011

ktorang tengok movie unstoppable nie..

serius weeeiiii.. best giler citer nie… sila lar tengok kat wayang yerk.. lagik pun crita nie digarap dari kisah benar jugak kan.. stil ada lagik kan kat wayang?? g tengok yerk.. aku tak reti nk ulas2 pasal movie lar.. best ngan tak best je aku tau.. hehehe..

eh, ada sape2 ke p tgk 2 alam?

2 comments:

oMe aNaT said...

best kerk? mcm kureng best jerk story nye bai.. mcm mn ko blh kate best? best lg cite estet..he3..

yaTy ♥ said...

best je pada aku..
lain org lain padangan..
eheheh..