November 24, 2010

Lepaking With My GFs!

last week hari slasa kot kalo tak silap aku.. aku plan lepak2 ngan my GFs.. owh, ktorang ber5 sajer.. cukup lar yerk..

actually plan da lama.. tapi asik lar tak menjadi.. ada je hal  yang menghalang.. nie pn plan da ptg gak.. dkt2 time nk balik ofis.. skali time balik tue lar ngam2 hujan lebat mencurah2 turun dari langit..

memula plan nk lepak kedai mamak je balik keje tue.. tapi da hujan mencurah2 mcm tue, sila lar pindah tmpt yer.. sudahnya ke alamanda jugak.. hehehe..

mine!3438

kte ker old town white coffee.. sini ada area yang tak yah duk dlm ekon.. so takde lar sjuk sgt kan..

ktorang dpt seat yang sgt2 comfortable utk 5 orang.. tue pun gigih cik kak sorang tue p berebut jalan laju2 sbb nk kan tmpt duduk nie.. sib bek smpt.. hehhehe..

so, sblm sesi gosip mengumpat dimulakan, pilih lar makanan dlu yer.. hujan lebat mau nya tak lapar kan memasing..

mine!3433

mine!3434

ape ke namanya nie.. tapi yang nie da dua kali aku makan.. so saje menggatal nk menerai yang lain kan..

mine!3436

aku order nie.. korang cuba tengok menu tue.. ape dia tulis..

“Dry Ipoh Chicken Hor Fun” “Hor Fun (kuey teow halus) Ipoh Tanpa Kuah Old Town”

hah, gini kan yang dia tulis **ggih aku salin smula**

mine!3440

cuba korang tengok ape yang smpai??

mana dry nye?? mana tanpa kuah nya??

mcm hareeeemmmmm je lain ko tulis lain ko buat kan.. rasa dia mmg rasa kicap + minyak semata2..

pnye lar berbeza yang dlm menu dgn yang betul2 smpai.. bongok tau OTWC alamanda nie..

terus mati selera aku nk makan..

mine!3439

nasi lemak dia jugak yang menarik.. tapi aku mls nk order lain da.. tah pape jer diorang nie.. bongokkkkkssss!!

mine!3441

see.. aku pnye je yang full lagik.. lain sume da kering kontang.. hahhaha..

smbil makan smbil menjoyah.. hehhehe.. wajib lar kan.. kalo tak menjoyah ape guna lepak ramai2.. huhuhu.. mcm2 crita yang kluar.. baik crita yang happy mau pn crita yang tak brapa nk happy..

adat lar kan.. ada masa ko happy, ada masa ko menangis sorang2.. ada masa luaran ko senyum2 simpul, tapi hati ko meraung2.. btul tak??

owh, slah sorang dari my GFs nie baru disahkan pregnant.. congrats cik kak.. next year ramai gak dpt ahli baru kan.. sng korang nnti.. anak sebaya jer.. hehehehe..

eh, nnti kita lepak mamak gak eh.. aku da terbayang2 roti tisu sama teh tarik kaw lar.. hhehehe.. can arrrr??

=)

5 comments:

HarLisz said...

haruslah cannnnnnnnnnnn...hahaha..

sW33tDaRLinG said...

wahh lady's day out.... best best!!

Me said...

weihhh..aku teringin mee goreng mamakkkkkkkkk.......sedapnye...terliur..liur..liuran..liurangg..

HarLisz said...

..me.. klu dulu ko teringin mmg aku tak layan la..tp skg ni rasa berslh klu tak layankan..hermm..nanti kita g mamak..aku pn teringin sebenarnya.haha

~cikinot~ said...

roger n out aja...^___~