November 1, 2010

Kedai Kopi Pak Lang =)

pagi sabtu dimulakan dengan pencarian breakfast.. huhuhu..

tapi takde lar pegi sume skali.. ktorang pegi ber4 jer.. then tapaukan utk yang lain2 kat resort..

IMG00635-20101030-0825

tmpt yang dituju adalah kedai kopi pak lang.. kedai nie dekat je dengan benteng malam yang ktorang g makan smlam.. boleh dikatakan bertentang je kot.. hehhe..

sape2 duk kat PD sure tau kan kedai nie..

IMG00634-20101030-0825

kedai dia betul2 belah tepi.. so agak luas gak lar kan.. kat luar tue still blh open table lagik.. hehhehe..

IMG00628-20101030-0805

IMG00629-20101030-0805

hah, punya belambak okeh jam kat dlam kedai kopi nie.. ko plih lar ko ikut time negara mana.. melbourne ada, hong kong ada, london ada, baghdad pn hado..

rumah ko ada jam byk2 gini?? hhahahaha..

=p

IMG00632-20101030-0807

owh, aku kan kenenekan yang hamatttttttttttttt!! jadinya harus makan roti bakar butter + kopi panas.. syiiiioooookkkkkkkk!!

eh, roti bakar butter dia tak leh lawan kluang station pnye lar.. sana tetap terbaikkkkkkkkk!! ble nk pegi lagik ek?? hhuhu..

IMG00633-20101030-0808

akak aku, BIL aku n abg is makan roti sambal nie ngan air kopi gak.. penah ko jmpe roti smbal nie?? nie mmg 1st time aku jumpa roti smbal mcm nie..

smbal dia mmg sedapppp!! telur goreng dia pn kemain besar eh.. mmg puas pnye makan.. hahhaha..

IMG00638-20101030-0830

ktorang siap tapau nasi lemak 10 bungkus! pastu pak cik aku plak ada buat sup kambing merah tue siap2 dari johor kan.. hah, mmg terbaik lar..

wpun da makan roti bakar kat kedai nie sesiap, ko hingat kenyang ke kan?? jadinya smpai resort mesti lar ngadap nasi lemak yang da dibungkus itu.. lepas tue layan plak ratah sup kambing merah tue.. hah.. mmg konyang nk mmpus..

pastu kan, kolam renang dpn bilik tue da memanggil2 suh msuk berendam! wpun tak reti berenang, dia suh berendam je dlm tue.. aku pn tunggu lar miqhael bgun tdo, aku angkut dia skali.. meh kte men air kat tmpt kanak2 eh adik..

ye kooooo.. aku bwk budak kecik tue.. pnye lar takde geng kan.. jadinya aku angkut dia skali ngan jiha.. da lama skit baru akak aku join.. tapi miqhael tue men air kejap je lar.. lagik dia seronok bila kena rendam dlm pool tue.. takdenya nk nngis..

nnti bulan 12 kte men air lagik eh miqhel.. time tue da besar skit.. da syokkkk nk men2.. hhehee..

=)

1 comment:

~cikinot~ said...

oit...ko lepak resort mn kt pd tu yunk...aku ngah survey tmpt r....kot la tmpt ko pg tu best ke..