November 4, 2010

LEX Slide – Worlds Tallest Indoor Tube Slide

jalan pnye jalan kat Empire tu, skali ternampak this bunting..

IMG00763-20101031-1238

Lex Slide – worlds tallest indoor tube slide.. eeeuuuuuuu..

terus jakun menjengah smpai ke atas.. hahhahah..

IMG00762-20101031-1237

nie nmpk sikit jer.. almaklumlar yer.. kamera hp jerk.. bukan camera godang2 pn kan.. so nie je yang mmpu utk di snap..

kat atas tue berbelit2 ko slide nye.. hehehhe..

IMG00764-20101031-1238

kat bwh da ada siap org dia tunggu lar.. kot lar ko dok beria slide bagai sekali terjelepuk ke kan.. ada penyelamat.. hehhe..

IMG00765-20101031-1240

IMG00766-20101031-1240

nie instruction dia.. baca lar yerk.. skali nek bape RM aku tak tau.. coz tak tnye pn.. tapi cm bestttttt jerk.. huhuhu..

actually dia alas kita dengan mcm karung guni.. so kira kte baring ats kain tue nnti baru lar mengelungsur turun.. ktorang smpat lar tengok 2 3 org budak cina men slide nie..

ada sorang tue, da smpai kat bawah laju ko dia bernapas.. mcm org mengah jer.. tapi tak dengar pn dia jerit ke ape.. yang lain2 aku tengok steady je ble da smpai kat bwh..

sape2 yang minat boleh lar try slide nie yerk..

=)

6 comments:

HarLisz said...

jom g kak..mcm best je...

HarLisz said...

single entry - RM 12 tp klu package ada 5 tix - RM45 sajo..jom jom

yaTy ♥ said...

nnti ek pegi..
bln nie aku bz sgt..
hahhahaha..

HarLisz said...

nanti g pn angkut mok yg comey sekali bole? heheh..

yaTy ♥ said...

kalo mummy dia bagi, aku angkut jer..
kalo dia merengek nk susu, nk sua tetek sape??
hahahha..

HarLisz said...

mira ke bet ke..haha...