November 29, 2010

Surat Cintaku Yang Pertama..

korang tau tak??

aku dpt surat cinta beb!!

surat cinta yang pertama dalm hidup aku!!

mmg tangkp cintan habis lar ngan surat cinta nie..

sikit pnye puitis ayat dia..

syahdu mendayu2 je aku baca..

terus lar terjatuh hati..

mine!3501

nie lar surat cinta aku yang pertama..

mana lar tak tangkap cintan kan.. hahhahaa!!

nk tau sbb ape aku dpt surat cinta nie??

aku nk g beli tiket bus kat kompleks pasir gudang.. so, aku parking lar kat tmpt yang slalu ayah aku anta aku tiap kali aku naik bus.. lagik pun situ dekat sikit ngan kaunter tiket..

aku g kaunter transnasional tak smpai 5 minit pn.. ble aku otw ke kereta, terus ada 4 5 orang perbandaran kat tepi keter.. tengok2 sorang tue tgh tulis something.. dlm hati “confirm surat cintaaaaaa!!'”

skali mmg betul.. dia sngkut kat wiper keter..

so, time aku da smpai kat keter, aku amek ler, then abg sorang tue ckp “lain kali parking kt dlam dik'”

“hah okeh bang! sy tak tau pn tak boleh parking sini da..”

terbang lagik lar duit..

sape bek hati nk tolong bayarkan???

ceh2.. sendiri buat salah suka hati je nk suh org bayarkan..

2 comments:

Cik Su said...

hehe..langkah kiri nampak nye

yaTy ♥ said...

hehehhe..
tue lar pasal..
=)