July 28, 2010

You're Beautiful =)

morninggggggggg... =)

finally, habis jugak aku layan cite korea.. you're beautiful.. hehehe..

nie gara2 da takde astro kat umah, nk bukak siaran biasa pn tak dpt, so bek layan dvd.. sib bek lar marni ada dvd nie.. dia da penah layan cite nie sorang2.. so bile dia ckp best, aku pn laju je lar nk layan jugak kan..

tue yang smpai bwk ke hulu ke hilir smpai ke umah akak aku.. ater ada 16 episode kan.. sure lar aku nk tengok berterusan.. tak mau lar tengok sparuh2.. t aku da tak ingt jalan cite nye.. hehhehe..

cite nie jugak lar yang aku ngan miqhael layan berdua.. hahahha.. ngan budak kecik tue pn jadi jerk nk layan cite nie..

dan malam tadi dengan jayanye telah habis sume episode aku layan.. balik keje je mmg aku on terus tv pasang dvd cite nie.. nk mandi pn gigih okeh aku pause kan dlu, nk msuk blik skejap pn aku pause kan dlu.. pnye lar nk excited kan.. marni balik keje smlm pn da blh agak aku tengok cite ape.. hahahha..

park shin hye as go mi nam @ go mi nyu

jang geun suk as hwang tae kyung

jung yong hwa as kang shin woo

lee hongki as kang on yu @ jeremy

cite dia pasal erm.. pasal ape ek.. aduh, aku kalo nk citer bab2 jalan crite nie yang payah.. tak reti betul aku nk wat ayat..xpe, meh aku kopipes dia nye sinopsis yerk.. heheheh..

The management company of the idol group A.N.JELL insisted on adding a new singer to the group as the lead vocal, Tae Kyung's voice was hurting. However,the new member, Mi Nam, had to go to the States to repair a botched eye job just before signing the contract. His agent came up with the idea of having his twin sister, Mi Nyu,to stand in for him and pretend that she was her brother. The two of them grew up in an orphanage and Mi Nyu, who was all set to become a nun, agreed to this charade as she didn't want to spoil her brother's chance of fame which would make it easier to look for their mother.

hah, gitu lar critenye.. mmg macam2 insiden yang jadi.. of coz lar akan ada pelakon tmbahan yang jenis busuk2 ati kan.. hehhehe..

skang nie ngah kemaruk ngan lagu2 dlm crite nie plak.. konfem mlm nie aku dok menggoogle carik lagu jerk.. aish.. demam korea da start lar plak kan..

hah, nie lar heroin dia yg sbnrnya.. cntik gile bila dia rmbut panjang.. rmbut pendek tue pn cute bangattttt!!! nie yang bwk watak go mi nam & go mi nyu tue.. kata pn twins kan..

nie hero dia yang bwk watak hwang tae kyung tue.. tapi dlm cite tue kn, bila dia garang2 ngam heroin tue, aku plak yang emo lebih.. bengang je budak2 umah kalo dengar aku bebel2.. eh, ego dia tinggi sgt okeh dlm crite nie.. geram je aku tengok tau..

hwang shin woo.. owh, dia sgt lar charming.. i likeeeee..

nie plak jeremy yang paling meriah n kecoh dlm crite nie.. tapi part dia nngis kaw2 tue mmg sedih gak lar..

owh, aku siap warning marni xmo nyanyi2 lagu dlm crite nie.. kalo nyanyi gak, aku ulang smula crite nie.. hahahaha..

mlm nie layan cite lain plak..

=)

4 comments:

SURIA AMANDA said...

jung yong tu hensemmmmmmmm.....

yaTy ♥ said...

hensemmmmmm!!!
=)

oMe aNaT said...

aku ingt aku sorang aje yg gile citer korea jepun nih..rupanya dh ade jgk manusia giler mcm aku..bygkn la aku nk amik VCD ni dlm ms 3 hari..huk3..aku br jerk hbs tgk citer a love for kill..rain pelakon utamanya..lps ni nk smbung plak tgk citer yg pelakon utamanya winter sonata tu..citer lawan2 skt kot..tp aku nk suggest nih..ko p tgk citer MY GIRL atau Ijamae..Pelakon Ijame tu LEE JUN KI ok..mmg best gilakkk!!!!aku dh tgk 100 x..xpnh jemu..he3..laaayaann..

yaTy ♥ said...

farah,
akan aku carik citer my girl tue nnti..
skang nie ngah layan Boys Over Flower smula.. hahahha..