July 29, 2010

Si Gemuk Yg Sgt Annoying!

ingt lagik tak kat entry yang aku pegi floria putrajaya tue?? kan aku ada ckp pasal sorang mamat yg wat aku nek menyampah kan.. hohohohooh.. nie lar mamat nye..

mine!2726

si gemuk yang poyo nak mmpus nie hah!!!!

citenye mcm nie..

masa tengah amek2 gmbar kat area dlm khemah putih yang besar gabak nie, ada satu port tue yang ada pic2 binatang..

mine!2725

hah, masa kat tmpt area2 nie lar.. kan bwh2 tue yang putih2 tue kan.. tue mcm pasir lar gitu.. then masa aku ngah dok posing kat sini, xprasan pn ada terpijak hujung pasir tue skit..

then masa da amek pics tue, tetbe mamat gemuk nie dtg sblh ckp nk amek pic sama boleh?? aku dlm hati ape ke hal nye ko kan.. tetbe jer.. then dia pn berdiri lar sblh aku mcm nk posing2 jugak kan.. aku pn blah je lar ckp xpe lar, xnk.. then boleh dia ckp ‘LEN KALI JANGAN MASUK DALAM’..

aku pn pehal plak mamat nie kan, then dia tunjuk2 pasir tue..

huk alo ko!!! setakat terpijak skit jer kot.. takde nye roboh binatang2 kat situ.. bukan nye aku p nek atas binatang2 tue or dok rapat2 ngan binatang2 tue pn.. kalo aku wat cm2 len crite lar ko nk ckp cmtue kan..

mamat crew yang lain tak poyo mcm ko pn! ko je yang over sgt.. len kali ko suggest je suh letak tali or plastik yang kawasan di larang masuk tue kat keliling kawasan2 tue yerk..

mmg ramai okeh yang dia sound.. padahal org lain pn terpijak skit je pasir tue.. tah pape lar ko nie.. poyo tak bertempat!!

sbb da poyo sgt, meh aku letak pic dia lebih2 skit.. hahhaahah…

mine!2727

mine!2728

selamat menjalani kepoyoan mu ye mamat annoying!

3 comments:

HarLisz said...

hahaha..gilak..

SURIA AMANDA said...

baru kerja jaga benda alah tu dah tunjuk poyo....mesti ramai komplen pasal dia..hilang kerja padan muka bai...

lily lotus said...

ohh tak perasan plak mamat bam bam tu masa akak pergi haritu. dia terlebih excited kot..hihi