July 22, 2010

New Routine For 1 Week..

this week adalah rutin baru untuk aku..

batu tiga-putrajaya-batu tiga.. walaweeeeiiiiiiiii.. new rekod lar utk aku.. hahahhaha.. tak penah2 aku wat ulang alik hari2 mcm nie..

nie pn sementara jer.. coz my BIL outstation.. sian plak my sis tinggal berdua ngan miqhael je kat umah..

mine!2767

so, da mmg kena ulang alik jauh kan, kol 6.55 cmtu da kuar da.. anta my sis kat Esso dlu.. nnti dia g keje ngan ofismate dia.. ofismate dia pick up dia kat situ..

da anta my sis, terus lar gerak ke putrajaya.. owh, marniey ngan ekin mesti gelak kalo tau hari gelap lagik aku da gerak p keje.. ater, kat umah tue aku lar yang pling lmbt kluar g keje hari2.. hahahha.. hep2.. korang jgn nk gelak2 eh.. sekeh kang!!! hahhaha..

mine!2768

petang plak, kalo aku smpai awal, aku blik umah my sis dlu.. kalo agak2 aku smpai tue dkt2 dia nk smpai gak, aku terus g amek dia.. sama ada kat Esso gak or kat komuter batu tiga..

mine!2757

smpai je kat umah plak, pegi lar amek budak kecik nie.. sib bek anta depan umah akak aku jer.. takde lar ssah sgt pn.. biasa time ktorang amek dia, mmg dia tengah tdo pnye.. bwk msuk umah, letak dia smula pn dia smbung tdo gak.. dkt2 kol 8 t baru dia bngun smula..

bila dia da bgun, kena lar layan dia.. ko agah lar dia cmne pn, rajin dia melayan.. mcm lar dia paham ape kita tanye pada dia..

mine!2759

owh, nie fav port dia kalo berkepit ngan aku.. kalo aku baringkan dia atas riba, ada dia ingat aku nk nyusukan dia.. kang tak memasal je dia mencari yang sepatutnya kan.. da tue kang tak dpt, dia cebik2..

jadi jalan selamat, kepit dia mcm tue.. lagik pn mak ngah dia nie da mcm tilam pn.. lemak byk sgt.. hahahhaha..

owh, time nie ktorang ngah layan cite korea.. hhehehe..

biasa kol 10 mmg dia da tdo lar.. aku pn kol 11 mata da nk katup.. tak larat da nk tunggu kol 12.. kol 11 mmg da kebabooommm dalam blik..

=)

6 comments:

mrs. tarmizi said...

sebijik rupa bapak dia.. hehehe.. anak mami.. huhuhu.. kepala botak gitu..

yaTy ♥ said...

kak lily,
rupa daddy dia ek??
tapi ramai yang dtg tengok dia ckp ikut muka along..
xpe2.. tunggu dia besar skit..
mane lar tau ikut muka mak ngah dia..
hahahha.. nk jugak tue..
=)

~cikinot~ said...

yaty skang ko dok umh akk ko la ek...kletihan r ko..bgn pg...jem g...hehehehe....sabo ler ek..ko pn da tlbh tdo sblm ni kn...kn...

yaTy ♥ said...

cis!
ngata aku yerk..
eh, tak jem lar..
i ikut hiway uuuuu..
7.20 aku kuar tol ebor, kol 7.45 aku da smpai ofis..
teruja okeh smpai ofis awal..

mida said...

cumeynyer..

yaTy ♥ said...

mida,
tengok dpn mata lagik geram..
=)