July 9, 2010

Pot Pet Pot Pet di McD.. =)

nie cite hari khamis last week.. hihihi..

ptg blik keje tue terus blik umah.. then smpai umah call kak lily, nk g umah dia.. saje je g jengah.. da lama tak tengok dia kan..

pastu set time ngan dia around kol 6 lebih lar.. then tetbe teringt kat cik kak lis nie.. dia kan hutang aku games zombie vs plants tue.. hahahha.. nsib lar.. sape suh tulis dlm blog kan. kan aku da kemaruk nk jugak.. muahahaha..

eh, jenuh okeh dia anta thru email sume.. tapi aku tak leh men smpai hbis pn.. leh men sparuh jer.. hampeh btul..

msa msg2 ngan dia, dia ckp dia ngah siap2 nk kluar.. nk g lepak kat mcd bangi ngan mira.. wah2.. harus lar aku sentap kan g lepak tak ajak aku.. muahhahah.. so aku pesan dia suh bwk pendrive dia.. tapi aku smpai lmbt skit lar, coz aku g jmpe kak lily dlu..

jmpe kak lily nie pn ingtkan skejap.. skali da start berckp hamek ko.. 1 topik ke 1 topik lain.. muahahha.. eh2.. ada good news utk dia yerk.. alhamdulillah, moga2 sumenye slamat yer.. patut lar blog dia da lama tak berupdate! huhuhu..

mine!2542

dari umah kak lily, aku terus gerak g mcd bangi.. da byk kali g mcd bangi nie ngan ekin n marniey, tapi tue lar.. aku tak berapa nk cam jalannya.. ater bukan aku yang drive kan.. koser lar aku nk ingt jalan..

hah nie ble nk g sendiri, gagau2 tepon lis tnye direction.. sib bek senang.. hahhahah..

tue yang sepah2 tue, mak dara 2 orang tue pnye keje yer.. hahhaha.. almaklum lar, da jadi wife org tak leh panggil ank dara lagik.. =p

mine!2543

tengok lar bertapa khusyuk nye diorang berdua menjoyah.. hahhaha..

2-2 ngah byk crite.. aku tumpang mendengar.. hahhaha..

mine!2544

hah, nie lagik ngah meriah diorang berborak.. mira dok crita pengalaman dia 1st time duk ngan fmly mertua dia kan.. sakan aku ngan lis gelak.. miahahhaha..

smbil2 menjoyah benda2 nie sume, ktorang smpt plan nk wat men futsal geng2 ktorang msa kat poli dlu.. t aku tolong booking kan tmpt eh korang yerk.. korang carik org bagi cukup 10 orang..

insya-Allah, jumaat mlm next week ktorang men sajer2 jer..

eh, ari sabtu tue nnti aku ada games futsal lagik..

wah2.. skang nie mcm ngah kemaruk berfutsal jerk.. hihihii..

=)

2 comments:

HarLisz said...

hahaha...calo men futsal...dh berjaya ke game ko?

yaTy ♥ said...

hahahha..
aku baru men skit2..
mana yang smpt jer..
lum habis lagik..