July 19, 2010

Pikom PC Fair 2010 @ Persada, JB..

hari sabtu last 2 weeks, masa aku kat jb tue.. aku ikut anak jiran aku g PIKOM PC Fair.. ktorang g bertiga jer.. aku, A’a n intan..

kali nie buat kat Persada JB.. kalo tak silap aku dari 9-11 Julai yang lepas..

ktorang gerak dlm kol 2 cmtue lar.. aku bab2 jalan kat JB tue mmg tak berapa familiar lar.. so jgn ko tnye Persada JB nie kat mane.. yang aku tau dekat2 ngan Landmark Mall..

mine!2644

orang2 kat dlm tue boleh tahan lar bykkkkkkkk!!! nk jalan pn kena senget2.. kalo tak confirm langgar2 punkuq ngan org yang ngah dengar information dari org2 yang terlibat ngan PC Fair nie.. hhehehe..

mine!2643

mcm2 lar ada dlm nie.. baik dari peraltan ICT smpai lar ke segala kamera pn ada gak..

tengok lar.. org pn berhimpit2 kan..

mine!2645

a’a carik mouse baru n keyboard yang wireless.. sudahnya dpt mouse jerk.. coz keyboard wireless tak menepati citarasa dia.. hhehee..

aku wat pe plak?? heheh.. aku sae jer nk survey harga external hard disk.. lappy aku nie da penuh ngan gambor miqhael jer.. hahhahaa.. tue yang nk kena carik back up.. kang makin lems lar lappy aku nie..

tapi nan ado yang berkenan di hati.. kaler pink ilek pocik.. asik2 hitam.. asik2 hitam.. boring lar.. nk gak carik kaler pinkkkkk..

mine!2646

pastu kan, terpandang beg2 utk lappy tue.. owh.. cute sgt.. tapi tue lar.. asik kaler plain lar plak.. nan ado yang corak2 pn.. cm biasa gak, asal yang bercorak jer, mesti kaler hitam.. ishhhh.. tak suka nye..

skang nie mmg ngah aim nk beli beg lappy yang kocikkkkk.. n external hard disk.. 2-2 of coz aku nk kaler pinkkkkkkk!!!

tau tak kat mane leh carik??

=)

2 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum yaty.

last 2 weeks sy ke jb juga.
hari ahad..
apa lagi, dating la. hehe.
sy tak familiar sgt jalan kat jb.
sesat juga la.
worth it juga, sebab dapat discover banyak tempat.
paling best sempat la singgah ke jj tebrau. ha ha.
insya Allah, lepas ni ke jj tebrau je la kot.
dekat dengan pulada. senang sikit nak dating since my sweetheart ada training di sana.

yaTy ♥ said...

wslm syahira..
aisay, jj tebrau tue da dekat da ngan umah yaty..
dlm 20 mins cmtu..
hahha, bagus2 lepas nie da ada port utk dating..
hiks.. =)