July 6, 2010

Saat2 Dicukur Jambul..

hah, nie aku update time org2 bca yassin tue sume ptong jmbul miqhael eh..

then ada lar jugak fmly2 members aku yang ptongkn jmbul dia jugak..

so, kte layan pics2 sajer k! aku mls nk menceceh.. hhehehe..

jom.. jom.. =)

IMG_4061

Iman mula dlu..

IMG_4062

miqhael follow dari belakang.. hehhehe..

IMG_4063

IMG_4064

IMG_4065

IMG_4066IMG_4067IMG_4068

nie nenek aku dari side ayah aku.. kirenya miqhael nie cicit lelaki pertama dia lar.. dari melaka okeh nnek aku.. mak ngah aku dari subang singgah melaka amek dia.. kiranya so far nenek aku nie da ada 2 cicit pmpn 1 cicit lelaki lar..

IMG_4069

IMG_4070

IMG_4071

IMG_4072

IMG_4073IMG_4074IMG_4075

daddy miqhael pnye turn plak.. hehhehe..

IMG_4076

IMG_4077

tok pnye turn lak.. hehhehe..

IMG_4078

ni lar Nur Iman Qaisara… gile lebat kan rmbut dia.. actually time nie dia mak dia lum habis pantang pn lagik.. ada lagik seminggu pnye tempoh berpantang.. hehhehe.. bulat okeh Iman nie.. aku tengok pn jadi geram.. sib bek lar ank org.. hihiii..

IMG_4080

rmbut miqhael da tak balance.. hehhehe..

sib bek time ngah cukur jmbul nie miqhael ngan iman dedua tdo ngan lena nye.. so, sng lar mak cik2 tue ngah godam rmbut diorang.. hehhehe..

IMG_4085

miqhael skang da botak habis.. daddy dia da cukurkan rmbut dia botak.. da mcm shaolin lar plak aku tengok dia..

nnti aku letak pic dia da botak tue yerk..

=p

2 comments:

~cikinot~ said...

mkin bulat n gomok bdk kck ni....hehehe...comel...

yaTy ♥ said...

hahahha..
tau xpe kin..
membulat dengan jayanya..