July 7, 2010

Aksi Tido Miqhael..

cite pasal miqhael plak eh.. hhehee..

sory lar korang eh, da aku ada kat jb nie, pusing2 mmg cite yang nie je lar..

miqhael, miqhael, miqhael.. xda nama lain da..

jom tengok aksi dia tdo eh…

mine!2553

mine!2554

pp dia tue mmg jadi gomolan aku jer yerk.. nk2 ble dia mcm kembungkan pp dia.. lagik lar mak ngah dia nie nek geram menengok.. heheheh..

mine!2555

nie posisi favourite dia.. siap kepit bantal lagik kan..

owh, time nie tak brape nmpk loyot pp dia..

mine!2556

hah, nmpk tak?? betapa gebu dan naiknya pp dia tue.. da mcm along aku letak serbuk penaik je plak kan kat pp dia tue.. hehhehe..

asal dpt aku yang pegang dia, mmg habis lar dia kena cium2 sume kan.. smpai dia pn kerut2 kening tengok mak ngah nye nie.. huhuhu..

=p

11 comments:

::misz maney:: said...

ololo..comelnye die...pp tu tembam sangat..mcm nak geget2 jerk..hihi..sampaikan salam peluk cium aku kat die eh..hihi :))

myda said...

wah...comelnyer..
bestnyer ader baby..

yaTy ♥ said...

maney,
ko pn geram kan..
aku tengok hari2 lagik lar aku geram..
hahaha..
okeh2.. nnti aku peluk cium dia utk ko yerk..

yaTy ♥ said...

myda,
bestkan ada bby..
tapi nie bkn bby kte yer..
nie bby akak kte..
=)

JMR said...

alala..cumelnyer baby tido..:-)

::misz maney:: said...

eleh yaty..tak nak mngaku tu baby ko kan..ooowwhh nak sorok2 eh.. :p

mrs. tarmizi said...

lorrr.. pe ke hal pipi smpai cenggitu tu.. adoiiii.. rs nak cubit2 je.. mmg btol2 naikkan pipi ni.. hehehhe..

SURIA AMANDA said...

cute...rasa nak gigit pipi dia..yaty singgah ada award utk u yer...

yaTy ♥ said...

JMR,
comel kan..
hehhehe..
=)

yaTy ♥ said...

maney,
hahhahaha..
ank aku.. anak aku..
tapi ank sedara lar.. =p

kak lily,
hahha.. naik kan pp dia..
tue yang asik kena gomol jer..

yaTy ♥ said...

lisa,
aunty dia nie da byk kali da cium2 ggt2 pp dia..
hihih..
okeh,nnti yaty singgah amek yer..
thanx..