September 28, 2011

Ladies Nite =)

ari jemaat ari tue, plan mengejut ngan marniey.. heheheh.. iyer lar, kalo dlu time ekin nk kawen, kan ktorang ada pegi meronggeng bertiga.. so skang nie marniey plak nk kawen, wajib lar pegi meronggeng jugak.. hahhah..

kali nie pun pegi bertiga jugak.. adik marniey follow sekali.. da tue xkan nk tinggal kan dia kat umah.. nngis kang.. ktorang kuar jumaat mlm tue lmbt gak lar.. dalam kol 10 lebih baru kuar umah..
nape pipi aku mcm da kembang smula ek?? ish2.. musykil nie.. hehhehe.. padahal ko da bertambah2 makan kan skang yaty oiiii!!

plan nya sama jugak.. sama ada tengok wayang + karok or buat je mana yg smpt.. so tmpt dituju mcm biasa jugak lar yerk.. alamanda sana.. memula skali carik tiket wayang.. tapi mcm hampeh je.. cite tak byk pilihan betul.. ktorang smpai alamanda da kol 11.. so koser lar nk catch up movie yang start kol 11 gak kan..

paling awal yg ada pun kol 1.. itu pun 2 movie je.. abduction atau bini2ku gengster.. pilihan movie of coz lar bakal pengantin yg pilih.. hehehe..
pastu memasing bising lapar.. so kat alamanda mmg da takde tmpt makan yg bukak yer.. kuar dari alamanda, ktorang ke presint 15 sana.. mamak je lar.. mana ada kedai makan melayu lagik yg bukak memalam kan.. no choice pun.. makan je lar..

pastu lain ktorang order, lain dia hantar.. mencikkkk tau!!
settle makan sume, terus gerak g alamanda smula.. pastu duduk kat area luar wayang tue.. ape lagik kan, projek bergambar lar kat situ.. hehehe..
 marniey n nufus..
3 of us! pnye lar masing2 dok adjust lampu kat belakang tue kan.. bercahaya bebenor.. kekejap kang, kanan sikit.. kiri skit.. hahahha.. biasa lar.. kamera bb jerk..
me n my housemate + member since zaman poli.. bape taun da ek ktorang kenal.. erm, lebih kurang 7years plus plus.. gitu lar..
disebabkan plan ktorang nie mcm mengejut n tak brape proper sgt, so xda lar byk aktiviti yang ktorang boleh buat pun.. kalo time ekin dlu, g makan2, g men bowling, g tgk wayang half way pastu layan karok.. time marniey nie, dpt layan movie sajerk..

xpe lar yang yer, sok2 ko da balik sini, kita smbung aktiviti lain plak yerk.. angkut lar en hubby mu skali.. =p
ktorang bertiga tengok crita Abduction.. mls lar nk citer pasal movie nie.. biasa2 je pada aku.. xmeletops sgt pun.. jalan crita dia mcm best, tapi sbb dia slow sgt, so membosankan.. da lar kol 1 pagi pnye movie, 40x lar aku dok menguap dlm panggung tue.. hahahah..
plan asalnya nk tgk fright night.. tapi available in 3D only.. so marniey terus taknak.. coz dia kata nnti dia terbayang2.. hehehe.. sabor je lar.. tue yang layan Abduction jer.. kalo tau membosan mcm gitu sekali, baik lar ktorang layan bini2 ku gengster.. mau ketawa jerk..

2hari je lagik mmber aku nie nk jadi bini orang.. smoga berjalan dengan lancar majlis dia.. insyaAllah, if xda ape2 halangan, smpai lar aku ke Perak nun hah..

=)

2 comments:

HarLisz said...

eh bila nye marni nikah? tak tau pun..hahaha

yaTy ♥ said...

jumaat nie nikah..
sabtu sanding..