September 6, 2011

Saat Paling Manis!

settle buka puasa kat KR, Tesco tue terus lar berpecah.. tunangnya Faiza ada hal lain.. yang ktorang berdua smbung menyoping lagik.. hahahha..

slagi tak start raya kan.. asik lar bershopping jer.. aku x carik ape pun, just carik tshirt utk adik aku jerk.. pastu akak aku pun kirim suh belikan tshirt gak.. mencarik lar utk size mak yong tue.. pastu dikirim lagik suh beli puting botol susu miqhael.. sib bek jmpe..

da lar cun2.. beli puting botol susu.. hilang ke'cun'an mak ngah A'el.. hahaah..

pas da settle beli2 barang smua, terus lar turun nk ke MNG plak.. casper nk carik baju.. skali kan terdengar riuh rendah kat bahagian bawah JJ Tebrau tue hah.. laju je lar ktorang menjenguk ke bawah.. terjadi lar adegan di bawah ini..
huaaaaaaa.. bestttttt ooooo jadi amoi tueeeeeeeee!! bf dia propose dia tetengah khalayak ramai.. ko mampu nk buat gitu?? siap sarung cincin kat situ lagik.. berbanner bagai sumeeee!! confirm bf dia da plan sesiap ngan kawan2 yang lain.. mmg meriah okeh..

bila bf dia melutut tue pun orang da riuh rendah. lagik lar bila gf tue say yes.. lagik meriah dorang sorakkkk!!

okay, tak mo cite byk2.. aku jelessssss!! hahahah..
nie hasil aku menyoping di JJ.. sila abaikan puting botol Avent miqhael tue.. hehhehe..
nie plak hasil rembatan pop2 utk miqhael.. nie aku beli kt kota tinggi.. 3 kotak RM2.. so aku rembat utk RM10.. then abg tue bagi free 3 kotak.. aku mintak free lagik 2 kotak.. hahahha.. sukati ko je yaty mintak2 mcm tue..

eh2.. aku kan, ada terembat wedges lar kat Vincci.. hehhehe..

tumpang lalu yerk..

=p

2 comments:

*ayu the sun* said...

mana wedges nya???
huhuhu

salam syawal yaty.. maaf zahir batin..
:)

yaTy ♥ said...

ala, wedges biasa je kak..
malu nk tunjuk.. heheheh..

salam syawal kak ayu! maaf zahir batin..

=)