September 6, 2011

Bebelan Mak Cik Kecik!

**pic kredit to kedaisw33tdarling**

okeh, meh nk story pasal bebelan si kecik tue.. sape lagik kalo bukan jiha kan.. hehhehe.. here the story begin.. jeng jeng jengggggg..

settle aku mandi sume hari sabtu tue, aku pun pakai baju pink yang aku beli nieh hah.. kan bawah tue mcm bergetah kan.. so aku pakai baju nie, aku tarik je lar tang bawah tue smpai paras paha aku.. kira kaver lar punggung sume.. da jadi mcm aku pakai dress pendek je lar kan..

da siap pakai baju, aku make up lar lite2.. tgh aku make up tue, dia datang menempel kat tepi aku.. tengok aku dok make up.. pastu start lar dia bebel smbil membelek barang2 make up aku dlm beg kecik..

hah, nie ape lagik lar angah nk letak kat muka.. sume2 dlm nie sume angah nk letak kat muka.. lepas satu2 nk diletak..

itu sebenarnya bagi hint yang dia pun nk menerai sama.. mcm lar aku tak paham kan.. tapi kalo setakat nk duk umah ko nk make up, mmg booo layan lar aku nk kasik.. aku diam kan ajer.. pastu smbil aku smbung make up dia tanye lar aku..

nie angah nk pegi mana pakai mcm nie??

aku pun saje lar sakat dia..

eh, da angah pakai sexy2 mcm nie.. angah nk g clubbing lar.. nk g mana lagik kalo da pakai mcm nie..

clubbing tue ape?? yg tempat joget2 tue eh??

haah.. tmpt joget2 tue.. yang main cucuk2 langit..

owh, yang ada dangdut tue eh?? -->> smbil tunjuk gaya goyang gerudi inul.. apekah??

eh, bukan.. tue tempat orang2 tua jerk.. nie angah nk pegi tmpt orang2 muda jer.. nnti angah boleh carik boyfren!

heh, nie tangan2 nie sume ada bulu2.. ingat ada lelaki nak ker??

wahhhhhh.. ayat ko menikam kalbu okeyyyy!! ko pegi carik pmpuan yang takde bulu tangan..

ibu aku sume da terbahak2 da ketawa kat luar bilik.. mulut dak kecik nie mmg melaser aje tau..

da lar jiha, jiha keluar lar.. asik bebel jer..

pastu dia kuar dari bilik.. aku ingtkan da senyap lar.. sekali dia smbung lagik okeh membebel kat luar.. dia g sarung wedges aku, pastu dia dok gaya kan cara aku jalan.. smbil tue mulut pot pet pot pet..

bontot dia kasik tonggek skit, pastu dia cakp 'hah, nie karang jalan mcm gini **smbil wat gaya jalan yang terkedek2** pastu tangan nnti lambai2 mcm gini **dia buat lambaian ratu**'

over okeh budak nie meniru gaya jalan aku.. menambah2 je gaya jalan aku..

tangan tue kenapa plak angah nk lmbai2??

ye lar.. angah lambai2 kat boifren yang ada kat situ la..

#apepuntakboleh lar ko nie jiha.. akak ko nie idak le giler rupa gitu skali.. hagak2 lar kan ko nk buat crita pun..

aku da siap make up sume, aku pun saje lar menyakat dia lagik.. aku capai hbg aku, aku sarung wedges, aku keluar dari sliding door..

hah, angah nk pegi da nie.. bye jihaaa..

heiiiiii.. mana boleh keluar mcm gitu..

aku da terbahak2 da ketawa kat luar.. hah, tau pun ko tak leh kuar mcm gitu kan.. angah pun tak giler lagik nk kluar mcm gitu pnye rupa.. mau ibu aku pelangkung ngan penyapu.. tentu2 lar aku mmg nk pakai ngan sluar pun.. dia je yang tak menyabar nk bebel kat aku..

aku da siap pakai sluar sume, baru dia ckp 'okey, mcm nie boleh kluar..' mak cik betul lar budak kecik nie.. heheheh..

=p

2 comments:

HarLisz said...

oh my aku pun ada satu baju mcm ni..kaler biru. nanti boleh pakai sesama kan..

yaTy ♥ said...

ada ek??
buleh2..
nnti kte ngedate pakai sama okeh..
=)