March 8, 2010

Out wif my frens..

ari jumaat ari tue, time lunch hour aku kuar ngan mmber umah aku..

kol 12 lebih cmtu ekin call ajak g bangi.. then otw nk gerak tue maniey plak call tnye ekin kat ner.. sib bek tak lepas jauh lagi, so singgah amek maniey  dlu kat area ofis dia.. then terus gerak p bangi..

ktorang gerak tue pn da late jugak kan, so jalan jem skit lar, coz org ngah ramai nak p masjid nk solat jumaat..

mine!1319 itu hah tujuan ktorang p bangi.. gigih kan.. padahal kat alamanda ada je McD.. hahhaa.. mlas lar nk p parking sume, sbb tue ktorang p bangi.. kat sini ada drive thru..

mine!1320 drive thru pn gila panjang QQQQQQQQQ nye yerkkkkk… boleh tak time nk msuk simpang g drive thru nie, ktorang siap kena reverse sume coz ada kete dari arah dpn nk keluar dari arah yang sama.. nk tak nak kena lar reverse kan.. kat tepi kiri kanan tue da penuh ngan org parking keter..

mine!1323 yeaaaahhhh.. turn ktorangggggg… of coz mak cik driver nie yang order.. hhehehee.. ekin order prosperity 1 set utk dia.. aku pnye spicy chicken mcdeluxe.. air ktorang 2-2 org tukar milo.. then tmbah sundae chocolate.. =)

mine!1324 da settle order.. sila lar gerak ke kaunter depn utk bayar yerk.. heheh.. owh, lupe lark.. ktorang siap kena QQQQ lagik skali coz tertinggal maniey pnye sundae strawberry.. so kena qqqqq lagik skali n place order smula.. hihihii..

mine!1322 mine!1325 nie lar lunch ktorang memasing hari jumaat ari tue.. smpai ofis smula kol 2.30.. tapi dekat kol 4 gak baru dpt ngappp burger aku.. suam2 kuku da jadi nya burger aku.. n sah2 lar aku mkan tak habisssss.. hihihihi.. half burger tue pn payah nk habis kan.. sudahnye aku ratah daging burger tue jerk.. =p

2 comments:

*ayu the sun* said...

akak pun sanggup je jauh mana pun..kalau nak hadap drive tru.. x rela nak cari parking etc etc etc..
uhuks!

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

yaTy ♥ said...

itu lar pasal kak ayu..
drive thru pnye pasal, sanggup je redah..
=)