March 26, 2010

Menyoping di JJ..

disebabkan kat motherhood expo tue takde ape sgt, so ktorang terus g JJ dlm MV tue jer.. bek lar carik kat situ.. lagik byk brg bby yang ada..

so msuk jusco je ktorang terus carik dprtmnt utk kids..

mine!1470

smpai kat tmpt kids nie carik lar segala pampers utk newborn, pencuci baju bby, cotton buds, towel bby, minyak bby johnsons, brg2 mandi bby sume.. mcm2 lar carik nye..

mine!1469

smpai duduk kat lantai hah akak aku mencarik brg anaknye.. hehhee.. no lar, actually dia duduk kat lantai nie pasal dia da start pening2 balik.. tue yang terus dia blasah duduk.. =)

kebnyakan barang yang ktorang amek adalah seluar bby.. ater BIL aku dok carik baju je utk bby dia.. cm bby dia tak yah pakai sluar plak.. hahhha..

brg keperluan bby pn ktorang just amek yang penting2 n yang size kecik2 jer.. coz akak aku kata nnti dia da bersalin sure org bgi set2 mcm tue.. confident jer.. =p

mine!1473

settle kat Jusco ngan 2 plastik beg.. okeh lar tue.. da tak payah nk pening2 lagik carik barang bby..

now tgu dia nk keluar sajer..

=)

2 comments:

F I T said...

ohoo shoping sakan a..bila baby nak tiba? hehe

yaTy ♥ said...

hahahah..
yaty tolong amek barang je yer..
my sis tukang tunjuk..
BIL tukang bayar..
coming soon..
pertengahan mei nnti..
=)