March 17, 2010

I m frustttt!!!

hari ahad disebabkan takde blajar memandu, aku plan nk g tengok movie..

layan movie sorang2 pn cara gak kan.. da lama tak layan movie sorang2.. hehheeh..

cite yang aku nk tengok nie, akak aku da p tengok da.. dia p ari sabtu time aku ngah bljar memandu tue..

cite nie hanya ditayangkan kat TGV sajerk… bila da akak aku ckp best sgt cite dia.. of coz lar aku nk kena tengok gak kan.. lagik2 bila hero n heroin nye mmg favourite aku.. lagik lar hormon nk tengok cite tue meluap2.. heheheh..

pikir pnye pikir, aku pn decide lar nk p tengok kat TGV KLCC sajerk.. nk balik putrajaya nnti pn da senang.. tak payah nk tukar2 station byk sgt kan.. nek je putra tue..

sekali kan… smpai2 kat TGV KLCC, aku pn teruja lar g beratur terus, smbil beratur tue dok perati jer skrin kat atas tue.. kang kalo aku tunggu2 mau aku terkebelakang kan.. jadinya smbil beratur, smbil perati movie2 yang TGV sini tayangkan..

owh, alangkah dukacitanya bila movie yang aku tengok ilek pocik kat TGV KLCC nie… huaarrrrrggggghhhhhhh.. rasa nk menangis je kat situ.. terus aku kuar dari QQQQQ nk beli tiket tue…

my-name-is-khan-poster-0

cita nie lar yang aku nk tengok sgtttttt…

my name is KHAN….

owhhhh.. frusttttt nye tak dpt tengok movie nie.. baru nk feeling sedih2 dlm wayang… :(

takpe2.. minggu nie akan ku paksa akak aku p tengok lagik skali…

:(

4 comments:

Nor_Emylin said...

Yati..membe2 Lin sumer pun cakap citer ni best giler..sampai orang persoalkan naper Malaysia tak leh nak wat citer mcm gini..hahahha...betul ke ader kat TGV je?? tmpt lain tak der??

yaTy ♥ said...

a'ah lin..
ada kat TGV sajer..
GSC tak tunjuk..
eh, kat tebrau kan leh tengok..
situ TGV kan..
g tengok cpt..
heheh..

Diarihatiku1976 said...

wahhh betul ke best.. lama tak layan citer hindustan ni..

yaTy ♥ said...

kak,
my sis ckp cite nye best..
tue yang nk p tengok..
xpenah pn layan hindustan kat wayang..
slalu layan DVD jerk..
yang nie mmg nk kena p tgk kat wayang gak..
=)