March 10, 2010

Monthly Check Up!!

wah2 lin.. laju je ek teka yaty tak mandi lagik.. mmg betul tak betul pn.. hahhahaha…

again.. ktorang g wat monthly check up utk akak aku..

takde lar tetiap bulan aku ikut pn.. mana2 tarikh appointment dia yang weekend, ada lar aku follow gak.. lain lar kalo hari yg diorang ada appointment tue aku ada blajar lesen..

since last week, xda class coz pak cik tue lupaaaaaaaa nk block utk aku.. dpt lar follow diorang lagik skali.. hhehee..

kol 12 ktorang da p klinik da.. tapi doc yang nk check akak aku tue msuk kol 3.. so ktorang g lunch dlu kat area klinik tue.. pas da lunch ktorang g singgah Plaza Alam Sentral.. akk aku nk betulkan hp dia.. hp dia da start ngeng smula.. hahhahaa.. sudahnye tak betulkan jugak.. just tnye2 kat kedai tue jer.. coz BIL aku nk suh dia try tukar bateri O2 dia dlu.. kalo O2 tue mmg da betul2 biol, baru beli hp baru..

ngam2 ktorang habiskan masa kat PAS nie.. dkt2 kol 3 da gerak g klinik smula.. skali hampeh jerk, doc tue msuk kol 4 lak.. dia ada hal nk kena settle kan..

mine!1339 melanguk lar ktorang ber3 kat krusi luar tue sementara nk tunggu pukul 4.. aku tunggu pn da smpai nek ngantuk.. hihih.. lepas 1 paper 1 paper ktorang tukar ber3.. sib bek ada byk paper len2 kat situ..

mine!1340 ngam2 doc tue smpai, 5 min pastu turn akak aku.. coz dia da amek siap2 nombor.. so dia yang 1st lar ngan doc tue.. nie time ngah check tekanan darah dia.. alhamdulillah, sume nye ok.. takde pape masalah..

pas da check2 semua nie, baru lar turn utk wat scannnnn… yeaaahhhhh.. mmg aku tak sabar nk tunggu yang nie je pn.. huhuhuhu.. almaklum lar,, 1st time dpt tengok doc scan perut org ngandung cmne kan.. aku jer yang teruja lebih2.. =p

mine!1341

owh, sbb teruja lebih, aku letak pic nie besor skit dari yang selalu ek.. bukan skit lar.. bykkkk gak.. hehehe.. gambar perut akk aku mmg takde ek.. aku tak publish.. aku amek utk ank dia tengok nnti besor mana perut akak aku time ngandungkan dia..

ok.. memula doc tue letak mcm gel kat alat yang dia nk scan perut akak aku.. pas da letak gel tue, baru doc tue gerak2 kan kat area bwh perut yang memboyot tue.. kena lar gerak2 kan alat tue, nk mencarik si kecik dlm perut nie kan..

yang bulat besor tue kepala dia.. kalo dlu2 pnye pic scan, letak satu tmpt da boleh nmpak keseluruhan bby dia.. skang sbb bby da besorrrrrr.. 1 tempat nampak 1 anggota jer.. xda da nk nmpk cm dlu2 lagik.. hihihi..

mine!1342-2

cuba teka yang aku bulatkan merah tue ape?? hehehe.. cpt2.. sape bijak sila jawab..

betul lar tue.. tue jantung bby… ceh, cm sure je korang jwb tue jantung bby kan.. hhehehe.. eh, comel okeh tengok jantung bby tue berdenyut2.. bergerak2.. comelllll sgtttttt!! jantung bby pn takde masalah.. Alhamdulillah..

owh, time nie bby tak byk gerak.. mayb dia ngah tdo kot.. tue yang doc gerak kan alat tue senang je nk jmpe.. kalo tak jenuh doc tue gerak2 kan alat, dia pn sama berjoget kat dlm perut.. hihhihi.. =p

kalo ada yang nk tengok scan pic bby yang before2 nie boleh klik sini ek..

=)

2 comments:

Nor_Emylin said...

alar...salah ker?? bukan korang tak mandi ke??? hahahha

P/s : wah, excited beb ngok baby...ske nyer....

yaTy ♥ said...

hihihi..
sure lar excited..
mak pak dia rilex jer..
aunty dia yang lelebih..
=)