March 1, 2010

Homework!

satu benda yang very very very good pada jiha nie, asal blik keje skewl je mmg dia ngadap homework dia.. takde dia nk lengah2 wat homework dia.. last skewl ari khamis ari tue pn, masa dia blik, turun2 dari van nk msuk umah je dia da ckp ‘adik ada homework.. ckit jer..’

mine!1268 masuk je umah, terus dia tukar baju then terus wat homework.. sib bek lar dia jenis mcm nie.. kalo jenis ikut najmi, pitam lar ibu aku nk suh dia wat homework.. hhehehe..

mine!1267 ada 4 je homework dia.. 2 utk buku inggeris.. 2 utk buku bhs melayu.. smbil2 dia buat nie dia menceceh lar ape2 pasal skewl dia.. tadah je lar tlinge dengar kan.. hihihi…

=p

2 comments:

*ayu the sun* said...

bagus jiha! mintak2 dia kenal la macam tu sampai bila2.. amin..
:)

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

yaTy ♥ said...

tue lar kak ayu..
harap2 da start sek rendah t pn prangai dia mcm nie jugak..
amin..