March 29, 2010

Beautiful Blogger Awards =)

beautifulbloggeraward_thumb2

aaaawwwww.. gedikssss japs.. hehehe..

so, meh layan pe yang kena wat yerk..

1. think & link the person that give you the award.

dapat award nie from kak lyn.. thanx kak lyn.. =)

2. pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered & think are fantastic.

huhuhu.. 15 bloggers.. link aku kat tepi tue pn idok ler ramai bebenor.. takpe lar.. pass je lar ye kat korang..

huhu.. cukup lar ek.. kurang lagik 2 jer.. =p

3. contact said blog and let them know they’ve won the award.

hahhahahha.. esok pepagi lar yer aku jenguk blog diorang inform.. skang nie ngah rushing nk menolong ekin wat hantaran dia..

4. state 7 things about yourself.

~~~ i m pinkkkkkk loverrrrrr!! hehehhe..

~~~ bf sy nama zaffuan.. hobi ktorang gaduhhhhhhh.. huhuhu.. betul okeh.. aku tak reka2 cita.. ktorang romantik2 2 hari, gduh 4 5 hari.. pastu baik  3 4 hari, smbung gaduh lagik seminggu.. =) hahhahahah…

~~~ wpun slalu gaduh, aku syggggggg gileeeeee kat dia… [sila skip part nie ek..]

~~~ aku suka buli budak berdua nie.. aini & myra.. sgttt seronok membuli mereka..

~~~ saya adalah anak ayah.. =) i lap u ayah! wpun anak ayah.. totap syg ibu aku gak ek..

~~~ panas baran..

~~~ aku tak sng duduk kalau ‘dia’ sentap!!

okeh, done! turn korang plak yerk..

=)

2 comments:

F I T said...

thanks..nanti saya buat entry untuk tag ni hehe :)

yaTy ♥ said...

ur welc fit..
okeh..
nnti yaty p jenguk..