May 5, 2010

Snow Snow..

jumaat petang, blik keje tue aku teman ekin p basuh kete buchuk dia tue.. hehhee..

memula g kat tmpt yang slalu dia pegi tue.. kat tepi restoran perantau..

skali smpai dpn tue da tutup tempatnya.. hampeh btul!

padahal baru kol 5 lebih.. hehhehe..

pikir pnye pikir da tak tau nk pegi belah mane pnye car wash..

ater, kt putrajaya nie kan payah nk jmpe car wash sume..

skali masa lalu kat area P14 belah dalm tue, jmpe lar 1 car wash nie..

tapi kwsn tue sunyi lar.. sib bek lar ktorang ber2.. singgah je lar kejap..

mine!1863

kat sini lar ktorang basuh kete tue..

tapi sign board dia mmg kena bukak mata luas2.. nie aku amek yang dia tmpal kat dinding jerk..

mine!1858

1 kete, 4 orang basuh.. bagus.. jimat masa.. hehhehe..

mine!1859

aku suka time diorang sembur ngan sabun tue.. hehehhe.. penuh je memutih.. huhuhu.. =)

mine!1862

nie price list dia.. harga standard gak lar ngan tempat lain..

tapi kan, diorang bsuh tak bersih larrrrrrr!!!

tayar tak berus.. then bila ktorang da kuar dari kedai tue baru perasan yang cermin tak brape nk bersih sangat..

hampeh lar kedai nie..

skali nie je lar dtg.. next time tarak da!!!

2 comments:

HarLisz said...

wa...bgs2..aku pn tak nk jgk dtg sini lah..

yaTy ♥ said...

tak payah pegi pn!