May 14, 2010

Masa Untuk Goodies..

lepas da settle bab2 tampal sticker kat kad terima kasih tue, ktorang beralih ke goodies plak.. yang nie memasing wat keje memasing..

sorang satu kerja utk ktorang ber3.. hehhee..

4

nie keje ekin.. tmpal double sided kat bwh bahagian kotak..

1

3

nie plak keje aku, bukak kotak yang leper2 tue n bentukkan n gamkan double sided yang ekin tmpal tadi tue..

2

nie plak keje maniey.. msuk kan goodies dlm kotak n tutupkan kotak tue..

okeh, lengkap jer.. 3 in 1 pnye keje gitu.. heheheh..

owh, tue baru skit yang da wat.. nk tengok hasilnya tak??

45

44

seeeee.. da byk da ktorang ber3 buat.. total yang hijau tue sume ada 300.. yang kuning nie ktorang baru wat skit jer.. lum habis lagik..

teruja okeh tengok kotak2 nie bersusun cm piramid je.. hehhehe..

nie yang nk kwin cpt nie.. hahahhahaha..

meh pang aku skali!!

=)

3 comments:

laDieS inTaN said...

yaty, x perasan komen saya lagik yer dekat page sebelum nie psl tutorial nuffnang...

laDieS inTaN said...

yaty, x perasan komen saya lagik yer dekat page sebelum nie psl tutorial nuffnang...

yaTy ♥ said...

intan, sy da reply..
nnti check kat entry tutorial tue yer..
sory lmbt..
=)